Συνάντηση ΣΚΕΑΝΑ με τον Υφυπουργό Οικονομικών για τον αιγιαλό

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΌ ΒΕΖΥΡΟΠΟΥΛΟ

Συνάντηση πραγματοποίησε χθες ο ΣΚΕΑΝΑ με τον Υφυπουργό Οικονομικών κ. Απόστολο Βεσυρόπουλο και την Βουλευτή Αχαΐας κα Χριστίνα Αλεξοπούλου, με κύριο θέμα συζήτησης τον νόμο και την επερχόμενη ΚΥΑ περί μίσθωσης και χρήσης αιγιαλού.

Σε κλίμα αμοιβαίας κατανόησης και διάθεσης επίλυσης των προβλημάτων διεξήχθη η συνάντηση, καθώς ο κ. Βεσυρόπουλος ήταν απόλυτα ενήμερος για το φλέγον ζήτημα που απασχολεί χιλιάδες επιχειρηματίες στην χώρα μας, ο οποίος ήταν και ο εισηγητής από πλευράς της Νέας Δημοκρατίας το 2019, σχετικά με την διαβούλευση για τον νόμο, τον οποίο και καταψήφισε.

Οι εκπρόσωποι του ΣΚΕΑΝΑ κατέθεσαν ενώπιον του Υφυπουργού τις προτάσεις τους, για διόρθωση των στρεβλώσεων, ενόψει της επερχόμενης ΚΥΑ, η οποία θα βγει βάσει του υπάρχοντος νόμου και oίδιος τους ενημέρωσε ότι αναζητά λύσεις για τα βασικάζητήματα αναφορικά με την φετινή καλοκαιρινή περίοδο.

Επιπλέον ο κ. Βεσυρόπουλος ενημέρωσε την αντιπροσωπεία του ΣΚΕΑΝΑ ότι στα τέλη του καλοκαιριού του 2020 θα ψηφιστεί καινούριος νόμος σχετικά με τον αιγιαλό, ο οποίος θα δημιουργηθεί λαμβάνοντας υπόψιν τα κακώς κείμενα και τις ασάφειες του προηγούμενου ,σε μια προσπάθεια για εξομάλυνση της κατάστασης.

Ο ΣΚΕΑΝΑ θα ήθελε να ευχαριστήσει την βουλευτή Αχαΐας, κα Αλεξοπούλου, για την στήριξη της και το έντονο ενδιαφέρον της προς την επίλυση των προβλημάτων του κλάδου.

Διαβάστε επίσης