Απίστευτο περιστατικό στην Πάτρα: 50χρονος κυνήγησε νεαρή γυναίκα - "Ήθελε να μου κάνει κακό, φοβήθηκα πολύ"

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟ TEMPO24.NEWS

 

Βράδυ Τρίτης, λίγο πριν τις 9. Ένα νεαρό κορίτσι επιστρέφει στο σπίτι του αφού έχει κάνει κάποια ψώνια από το Praktiker. 

Κουβαλάει τις τσάντες με τα ψώνια και περπατά το δρόμο πίσω από το κατάστημα που οδηγεί σε αδιέξοδο για τους οδηγούς αφού στο σημείο υπάρχουν οι γραμμές του τρένου. 

Καθώς περπατά βλέπει διπλα της ένα λευκό αυτοκίνητο, βανάκι παλαιού τύπου. Πιστεύει οτι ο οδηγός ψάχνει να παρκάρει και γι αυτό μπήκε στο στενό που δεν οδηγεί πουθενά. 

Ο άνδρας, περίπου 50 ετών με άσπρα μαλλιά ανοίγει το παράθυρο και αρχίζει να της μιλά. Η νεαρή δεν απαντά και συνεχίζει το δρόμο της. Ανοίγει το βήμα της και προχωρά κανονικά το δρόμο για το σπίτι της. 

Εκείνος την ακολουθεί με το αυτοκίνητο ώσπου φτάνουν στις γραμμες του τρένου. Η γυναίκα θεωρεί πως τελείωσε το μαρτύριό της αφού εκείνος δεν μπορεί να περάσει τις γραμμές με το αυτοκίνητο. Ο άνδρας όμως κατεβαίνει από το όχημα και ξεκινά να τρέχει για να την προλάβει. Η κοπέλα πανικοβάλλεται και αρχίζει να τρέχει.

Ο άνδρας επιστρέφει στο όχημα και απομακρύνεται από το σημείο. H 30χρονη έχει πανικοβληθεί και προσπαθεί να φτάσει το σπίτι της το οποίο δεν απέχει πολλά μέτρα όταν ξαφνικά αναγνωρίζει το αυτοκίνητο το οποίο είχε κάνει τον κύκλο και βρέθηκε στην μικρή πλατεία που υπάρχει στο σημείο. 

"Δεν έβλεπα κανέναν γύρω μου, έψαχνα απεγνωσμένα έναν άνθρωπο να με βοηθήσει αλλά ήμουν άτυχη. Προκειμένου να μην με δει και συνεχίσει να με ενοχλεί κρύφτηκα στην πυλωτή μιας πολυκατοικίας. Ήταν παρκαρισμένα αυτοκίνητα εκεί και πήγα και χώθηκα ανάμεσά τους. Έψαχνα το κινητό μου για να καλέσω την αστυνομία και δεν μπορούσα να το βρω από την ταραχή μου. Δεν ήθελα να με ακούσει" εξομολογείται η γυναίκα στο Tempo24.news. 

"Πέρασε τουλάχιστον ένα τέταρτο και όσο εγώ κρυβόμουν εκείνος έκανε κύκλους στην πλατεία και φωναζε "που είσαι". Έκλαιγα και παρακαλούσα να βγει ένας άνθρωπος έξω να με βοηθήσει" δηλώνει η 30χρονη

Τελικά ο άνδρας αποχώρησε και η γυναίκα επέστρεψε στο σπίτι της. "Δεν θα ξαναπεράσω ποτέ από αυτό το στενό, θα προτιμήσω να κάνω τον κύκλο και να περπατήσω περισσότερο. Ήταν ένας εφιάλτης! Δεν ξέρω τι ήθελε από εμένα αυτός ο άνθρωπος αλλα σίγουρα ήθελε να μου κάνει κακό" 

ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΔΑΡΑΤΟΥ 

 

 

Διαβάστε επίσης