Την πίτα του έκοψε ο Ροταριανός Όμιλος Πατρών

 

 

Τη Δευτέρα 20-1-2020 ο ΡΟ Πάτρα πραγματοποίησε σε Πανηγυρική Συνεστίαση την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του. Επίσημος προσκεκλημένος και ομιλητής ο Διοικητής της 2470 Ροταριανής Περιφερείας Θόδωρος Πανάγος συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Άντζελα. Την εκδήλωση ετίμησαν με την παρουσία τους η κ. Σίσσυ Αυγερινού-Λιούτα, Μέλος του ΔΣ του Διεθνούς Inner Wheel και Προδιοικητής 247 Περιφέρειας Inner Wheel Ελλάδος, ο κ. Ανδρέας Τσαπικούνης, Άστυνομικός Διευθυντής, ο κ. Γεώργιος Κολοκοτσάς, Διοικητής 6ης ΕΜΑΚ, ο κ. Διαμαντής Φερτάκης, Αστυνόμος Β΄, ο κ. Χρήστος Φράγκος Αστυνόμος Β΄, η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων του Inner Wheel Πατρών Βορρά-Ρίου κ. Σοφία Πουλή, το ΔΣ του Inner Wheel Πατρών-Europea, ο κ. Κ. Γατομάτης, Αντιπρόεδρος του Ε.Ψ.Υ.Ε.Π.Ε.Α και πολλοί φίλοι του Ομίλου.

Μετά το δείπνο ο Διοικητής Θόδωρος ανέπτυξε το επίκαιρο θέμα:

“Ενεργειακή Ασφάλεια και Κλιματική Αλλαγή”

ενημερώνοντας το ακροατήριο για τις τελευταίες εξελίξεις σε διεθνές επίπεδο και φυσικά στην πρωτοπόρο στον Τομέα αυτό Ευρωπαϊκή Ένωση και στην Ελλάδα. Ακολούθησε πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση.

Στην επακολουθήσασα κοπή της Πίτας από τον Διοικητή και τον Πρόεδρο του Ομίλου Ντίνο Ξένο, τυχερός της βραδιάς αναδείχθηκε ο ροτ. Χριστόφορος Χριστοφοράτος,  ο οποίος και παρέλαβε από τον Πρόεδρο Ντίνο το γούρι που αντιστοιχούσε στο νόμισμα της Πίτας.

Στη συνέχεια ο ΡΟ Πάτρα είχε την ευχαρίστηση να δεχθεί στις τάξεις του 6 νέα αξιόλογα μέλη, την λογοθεραπεύτρια-Νοσηλεύτρια κ. Χαρίκλεια Αναστασοπούλου, την Πολιτικό Μηχανικό κ. Αριστέα Νίκα, τον Ασφαλιστή κ. Γιώργο Βλάχο, τον Ιατρικό Επισκέπτη κ. Χαράλαμπο Σολωμό, τον Ιατρό Μαιευτήρα-Γυναικολόγο κ. Παναγιώτη Τερζάκη και τον Ενεργειακό Σύμβουλο κ. Χρήστο Κωνσταντακόπουλο.

Τέλος ο Όμιλος δια του Διοικητού και του Προέδρου παρέδωσε στον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Τσαπικούνη ένα σύγχρονο Drone για τις ανάγκες της Υπηρεσίας του.  Η αγορά του Drone πραγματοποιήθηκε με χορηγία της Σπυρόπουλος ΑΕ και δωρητού που επιθυμεί την ανωνυμία.