La Provincia: «Θα πάει στην ΑΕΚ ο Αραούχο»

 

«Φωτιά» στα σενάρια επιστροφής του Σέρχιο Αραούχο στην ΑΕΚ βάζει η ισπανική ιστοσελίδα «Laprovincia».

Το εν λόγω Μέσο σε δημοσίευμά του αναφέρει ότι ο «Τσίνο» θα συνεχίσει την καριέρα του στην «Ένωση», παρουσιάζοντας μάλιστα τελειωμένη τη συγκεκριμένη μεταγραφική υπόθεση.

Η περίπτωση του Αραούχο πάντως θα προχωρήσει μόνο στο ενδεχόμενο που ολοκληρωθεί η μετακίνηση του Νέλσον Ολιβέιρα στη Γουλβς.

Κάτι που για να συμβεί θα πρέπει οι «λύκοι» να καταβάλλουν τα χρήματα, που προβλέπει η ρήτρα του ποδοσφαιριστή, η οποία ανέρχεται στα 6,5 εκατ. ευρώ.

Το σχετικό δημοσίευμα επικαλείται τις δηλώσεις του προέδρου της Λας Πάλμας, Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρεθ, ο οποίος ανακοίνωσε ότι «ναυάγησε» η μεταγραφή του Αραούχο στην Αλ Ουάχντα του Μανόλο Χιμένεθ, επισημαίνοντας παράλληλα ότι ο παίκτης έχει ήδη πωληθεί σε άλλη ομάδα.

«Οι διαπραγματεύσεις με την Αλ Ουάχντα σταμάτησαν. Δεχτήκαμε να αλλάξουν μια φορά οι όροι στους οποίους είχαμε συμφωνήσει, όχι όμως και για δεύτερη φορά. Δεν μου επιτρέπεται να πω σε μια ομάδα θα πάει ο Αραούχο. Αύριο ή μεθαύριο θα είμαι σε θέση να πω πού πωλείται» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο ισχυρός άνδρας των νησιωτών.

Υπενθυμίζεται ότι ο 28χρονος άσος φόρεσε για πρώτη φορά τη φανέλα της ΑΕΚ ως δανεικός τον Ιανουάριο του 2017, μετρώντας με την Ένωση 21 συμμετοχές και εννέα γκολ.

Λίγους μήνες αργότερα και συγκεκριμένα την τελευταία ημέρα του Αυγούστου επέστρεψε και πάλι στον «δικέφαλο», καταγράφοντας μαζί του 39 συμμετοχές και 14 τέρματα.

Διαβάστε επίσης