ΠΑΤΡΑ: ΕΛ.ΑΣ - Πυροσβεστική: Υλικό και στοιχεία από κάμερες για τις φωτιές στους μπάστακες - Παραλίγο να "φουντώσει" η είσοδος του δημαρχείου - Εντείνονται οι περιπολίες - ΒΙΝΤΕΟ και ΦΩΤΟ

 

Υλικό και στοιχεία από το πρωί της Τρίτης που "φούντωσαν" οι καρναβαλικοί μπάστακες στην Πάτρα, έχουν στα χέρια τους - σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24 - οι ανακριτικές αρχές της ΕΛ.ΑΣ και της Πυροσβεστικής υπηρεσίας. 

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, εξετάζονται με λεπτομέρειες, όλα τα στοιχεία που μπορεί να οδηγήσουν στους δράστες, οι οποίοι φαίνεται να περιέλουζαν με εύφλεκτο υλικό τα καρναβαλικά στοιχεία και να τους έβαζαν φωτιά. Οι μπάστακες λόγω του υλικού από το οποίο είναι κατασκευασμένοι, "φούντωναν" μέσα σε δευτερόλεπτα με ενδεχόμενη επέκταση της φωτιάς. Κάτι που μπορούσε να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα, ιδιαίτερα σε αυτόν που ήταν στην είσοδο του δημαρχείου στην οδό Μαιζώνος. 

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, οι φλόγες - όπως φαίνονται και στα βίντεο που ανέβασε το πρωί το tempo24 και έχουν δημοσιευθεί σε όλα τα αθηναϊκά μέσα - υπήρξε κίνδυνος να επεκταθεί η φωτιά στην είδοσο του δημαρχείου. 

Για το λόγο αυτό, δύναμη της πυροσβεστικής υπηρεσίας, παρέμενε στο σημείο ακόμη και μετά την κατάσβεση, εντός του χώρου του δημαρχείου, ώστε νε εξετάσουν εξονυχιστικά το χώρο για πιθανές εστίες. 

Πάτρα: Συνέχεια εμπρηστικών επιθέσεων σε καρναβαλικές κατασκευές - Στις φλόγες κι άλλος μπάστακας - Φωτιά στον πεζόδρομο της Παντάνασσας - ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ

Διαβάστε επίσης