Οι swingers επιστρέφουν στην Κρήτη!

 

Να πάνε ξανά στην Κρήτη φέτος τον Μάιο, όπως είχαν κάνει και πέρσι την ίδια περίοδο, σχεδιάζουν swingers απ’ όλο τον κόσμο.

Στόχος των swingers, είναι να ζήσουν μία έντονη σεξουαλική εμπειρία, σε ένα ξενοδοχείο το οποίο θα είναι κλεισμένο αποκλειστικά για εκείνους από τις 7 έως και τις 12 Μαΐου. Πέρσι, στο νησί είχαν φτάσει 177 ζευγάρια swingers.

Το ταξίδι που τείνει να γίνει θεσμός, καθώς θα πραγματοποιηθεί για 6η φορά, οργανώνεται από το ολλανδικό γραφείο SDC, που ειδικεύεται σε προγράμματα διακοπών για swingers και προβλέπει την παραμονή των ταξιδιωτών σε πολυτελές ξενοδοχείο.
Οι τιμές για τους ενδιαφερόμενους swingers, χωρίζονται σε τρία πακέτα, ανάλογα με την τιμή του δωματίου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το Superior κάνει 2.498 ευρώ για το διάστημα αυτό, η Junior Suite 3.998 ευρώ, ενώ αυτό με την ιδιωτική πισίνα είναι στα 4.998 ευρώ.

Στις τιμές περιλαμβάνονται όλα τα γεύματα της ημέρας σε μπουφέ και η είσοδος στο playroom, που θα είναι ανοιχτό 24 ώρες το 24ωρο. Καθημερινά θα πραγματοποιούνται πάρτι με DJs, ενώ επίσης στην τιμή του πακέτου περιλαμβάνεται και η είσοδος σε events, που θα γίνονται κάθε βράδυ.