Τάσος Μπουντούρης: Σε κρίσιμη κατάσταση ο Ολυμπιονίκης έπειτα από τροχαίο

ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΤΡΟΧΑΙΟ

 

Σοκαρισμένος είναι ο αθλητικός κόσμος από το τροχαίο που είχε ο Ολυμπιονίκης της ιστιοπλοΐας, Τάσος Μπουντούρης, ο οποίος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, όλα έγιναν όταν το μηχανάκι το οποίο οδηγούσε ο Τάσος Μπουντούρης έπεσε πάνω στο αυτοκίνητο- το οποίο κατά τραγική σύμπτωση οδηγούσε ένας άλλος άνθρωπος του αθλητισμού, ο προπονητής κολύμβησης Νίκος Γέμελος- με αποτέλεσμα να χτυπήσει άσχημα.

Ο Τάσος Μπουντούρης σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο "Metropolitan" και η κατάστασή του είναι σταθερή αλλά κρίσιμη. Σημειώνεται ότι ο Νίκος Γέμελος, η σύζυγός του και το παιδί τους που επέβαιναν στο αυτοκίνητο δεν τραυματίστηκαν. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Νίκος Γέμελος ενημερώνεται συνεχώς για την κατάσταση της υγείας του Τάσου Μπουντούρη.

To βιογραφικό του Μπουντούρη

Ο Τάσος Μπουντούρης είναι τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, πρωταθλητής Ευρώπης επί σειρά ετών και με συμμετοχή σε 7 Ολυμπιάδες -1976, 1980 (3ος), 1984 (6ος), 1988, 1992, 1996 (4ος), 2004.

Κορυφαία διάκριση στην καριέρα του η κατάκτηση της τρίτης θέσης και του χάλκινου Ολυμπιακού μεταλλίου στους αγώνες του 1980 στη Μόσχα με σκάφος τύπου Soling και πλήρωμα τους Τάσο Γαβρίλη και Αριστείδη Ραπανάκη.

Πηγή: gazzetta.gr, enikos.gr