Ξύλο, laminate, μάρμαρο ή πλακάκια;

 

Αναμφισβήτητα το ξύλινο πάτωμα είναι ένας θησαυρός μέσα στο σπίτι αλλά με τον καιρό μπορεί να φθαρεί και να υποστεί ζημιές οι οποίες δεν μπορούν να διορθωθούν πολύ εύκολα. Ακόμη και εξειδικευμένα συνεργεία στην ανακαίνιση δαπέδου συνιστούν το laminate τώρα πια, σαν την έξυπνη λύση. Παρόλα αυτά υπάρχουν πολλοί τύποι δαπέδων που μπορούν να εξυπηρετήσουν και τη θέρμανση και την αισθητική του σπιτιού.

Το καθαυτό ξύλινο πάτωμα παρέχει ζεστασιά και προστασία στον χώρο σας. Οι ίνες του φιλτράρουν την υγρασία και παρέχουν θερμομονωτικές ιδιότητες. Είναι φιλικό προς το περιβάλλον και μπορεί να συμβάλει στην υψηλή λειτουργικότητα του σπιτιού. Ο πιο εύκολος τρόπος εγκατάστασης είναι ο πλωτός με προλουστραρισμένο ξύλο το οποίο εξυπηρετεί σε χρόνο τον πελάτη.

Το laminate τώρα είναι δεν παύει να είναι από μίμηση του ξύλου, παρόλα αυτά είναι ανθεκτικό στην τριβή και μπορεί να εξυπηρετήσει άψογα μία ανακαίνιση που θέλετε να διεξαχθεί γρήγορα. Ταιριάζει απόλυτα και στους επαγγελματικούς χώρους όπου δεν γίνεται επαναλαμβανόμενη χρήση όλη την μέρα.

Το μάρμαρο είναι ένα υλικό που μπορεί να κάνει το σπίτι να φαίνεται κρύο του προσδίδει όμως μία άλλη αίγλη και μπορεί να μείνει ανεπηρέαστο από πολλές φθορές. Λίγες μέρες μετά την τοποθέτησή του απαιτείται γυάλισμα.

Τα πορσελάνινα πλακάκια, έχουν βγει σε μεγάλη ποικιλία τα τελευταία χρόνια, καθαρίζονται εύκολα και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε όλους τους χώρους.

Η επιλογή είναι για τους περισσότερους αισθητική, όμως για άλλους περισσότερο επιλογή λειτουργικότητας. Η επιλογή είναι δική σας! Δείτε περισσότερες επιλογές από την Marcon.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ