Πατρών - Πύργου: Και δεύτερο τροχαίο το Σαββατοκύριακο ... "Μετράμε" τις μέρες που δεν έχουμε νεκρούς..." - Τραγική η κατάσταση

 

Και δεύτερο τροχαίο σημειώθηκε το Σαββατοκύριακο, πάλι στην Πατρών - Πύργου, πάλι στο ύψος του Γομοστού.

Όπως μας αναφέρουν μαρτυρίες, το βράδυ του Σαββάτου, από θαύμα γλίτωσε ένας οδηγός σε τροχαίο, αυτή τη φορά στο ύψος του Αγίου Ραφαήλ, όπου έχουν συμβει ουκ ολίγα τροχαία και μάλιστα θανατηφόρα. 

Η προσπέραση ενός άλλου οδηγού που κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα, παραλίγο να αποδειχθεί μοιραία... Το όχημα με μεγάλη ταχύτητα έπεσε πάνω στο αυτοκίνητο... "ξηλώνοντας" ευτυχώς μόνο τον καθρέφτη και "ξύνοντας" λίγο την πλευρά του οδηγού!

Μια ανάσα... από μετωπική σύγκρουση, όπως μας μεταφέρουν συγγενικά πρόσωπα του οδηγού που υπέστη ισχυρό σοκ. 

Κατά τις ίδιες μαρτυρίες, ο οδηγός που αυτοκινήτου που προκάλεσε τη ζημιά, ούτε καν σταμάτησε. 

Η επικινδυνότητα και σε εκείνο το σημείο (μεγάλη στροφή στο ύψος του Αγίου Ραφαήλ) σε συνδυασμό με την απροσεξία των οδηγών, ή την υπερβολική τους αυτοπεποίθηση επειδή διέρχονται καθημερινά και "γνωρίζουν" το δρόμο, μπορεί να αποβεί μοιραία... Όπως άλλωστε έχει γίνει εκατονάδες φορές. 

Δεν φταίνει μόνο ο επικίνδυνος δρόμος, που μόνο εθνική οδός δεν είναι. Αλλά και η επικίνδυνη οδήγηση. Πώς όμως, σταμάτησαν (και με επίσημα στοιχεία) τα θανατηφόρα στην Πατρών - Κορίνθου; Το πρώτο στοιχείο της ασφάλειας, που είναι τα προστατευτικά κιγκλιδώματα στη μέση της εθνικής, αποτελούν το κύριο ζητούμενο στην Πατρών - Πύργου. Ας ελπίσουμε, σύντομα, να ξεκινήσουν τα έργα στο νέο αυτοκινητόδρομο. 

Διαβάστε επίσης