Πάτρα: Εκατέρωθεν βολές για τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου με τα πολλά ...γαλλικά!

Συνεχίζονται στα ερτζιανά η κόντρα για τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου και ιδιαίτερα για όσα έγιναν στην τελευταία συνεδρίαση , όπου ανταλλάγησαν ύβρεις!  

ΑΝΔΡΕΑΣ ANΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ: Ο Τζανάκος τσακώνεται με τον καθρέφτη του!

Το δήλωσε στον Max Fm ο Ανδρέας Αντωνόπουλος, εκπρόσωπος Τύπου της Δημοτικής Αρχής. Οτι δεν μπορεί ο κ. Τζανάκος να μιλάει για "ηρεμία στο δημοτικό συμβούλιο όταν ο ίδιος κάνει φασαρία και είναι ταραχοποιός". Μάλιστα θύμισε ότι τότε που ήταν αντιδήμαρχος συνεχώς διέκοπτε, φώναζε, και εκείνος έκανε μπούλινγκ. "Δεν μπορεί να μιλάει ο κ. Τζανάκος που τσακώνεται με τον καθρέφτη του" είπε χαρακτηριστικά.
Οσο για τον κ,. Μελά; Δήλωσε ότι ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου δεν είναι νηπιαγωγός. Δεν έχει να κάνει με παιδάκια. Θα πρέπει όλοι να αντιμετωπίζουν με σοβαρότητα την κατάσταση. Μεγάλη άνθρωποι είναι. Και να κανουν πολιτική αντιπαράθεση με επιχειρήματα.

ΝΙΚΟΣ ΤΖΑΝΑΚΟΣ: Εμένα ο Χρήστος Κορδάς με λέει συνεχώς μ@λ@κ@ μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο

Ο κ. Τζανάκος απαντώντας στον Max Fm σε όσα είπε ο Ανδρέας Αντωνόπουλος του ότι ο επικεφαλής παράταξης συνεχώς κάνει φασαρίες και όπως έκανε και στο παρελθόν και "τσακώνεται με τον καθρέφτη του", δήλωσε πως δεν ισχύουν όσα λέει ο κ. Αντωνόπουλος και ότι ο εκπρόσωπος Τύπου της δημοτικής αρχής είναι κλεισμένος σε ένα δωμάτιο δίπλα από την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου και καθορίζει την συνεδρίαση ως υποβολέας. Δήλωσε επίσης ότι ο κ. Κορδάς τον έχει διακόψει πολλές φορές και τον έχει αποκαλέσει μ@λ@κ@. "Αυτά τα έχω αποτυπώσει και μπροστά στον κ. Πελετίδη ο οποίος... γελά όταν του τα λέω"!

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ