Κυριάκος Βελόπουλος: Είμαι πολύ προβληματισμένος για την υποψηφιότητα Σακελλαροπούλου

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ

Τον προβληματισμό του για την υποψηφιότητα της Αικατερίνης Σακελλαροπούλου για την Προεδρία της Δημοκρατίας εξέφρασε μέσω του Realfm 97,8 και την εκπομπή «Τεντιμπόηδες» με τους Μάνο Νιφλή και Άκη Παυλόπουλο ο πρόεδρος του κόμματος «Ελληνική Λύση» Κυριάκος Βελόπουλος.

«Προβληματισμός για την τακτική της ΝΔ απέναντι στην ιδεολογική ηγεμονία της αριστεράς τα τελευταία 70 χρόνια, έχει μία αριστεροφοβική τάση η οποία δεν με βρίσκει σύμφωνο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν είναι για εσωτερική κατανάλωση», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Βελόπουλος.

«Καλή η επιλογή της ΝΔ για να κάνει σπέκουλα με τον ΣΥΡΙΖΑ και να πάει σε αντιπολιτευτική τακτική λόγω της ατζέντας που ήθελε να αλλάξει αλλά αυτό είναι πυροτέχνημα, κρατάει λίγο καιρό. Την κ. Σακελλαροπούλου την σέβομαι πάρα πολύ αλλά όλοι κρινόμαστε από τα πεπραγμένα μας. Και επειδή ψάχνοντας βρήκα πεπραγμένα που έρχονται σε ευθεία σύγκρουση με την ιδεολογία μου και με την εθνική μου συνείδηση, είμαι προβληματισμένος. Θα πάρουμε μία απόφαση με βάση την ευθύνη που έχουμε ως κόμμα, δεν μας ενδιαφέρουν τα πυροτεχνήματα. », πρόσθεσε.

«Θα προτιμούσα έναν Έλληνα ο οποίος όταν θα μιλούσε στο Παρίσι θα τον άκουγαν όλοι, την κ. Σακελλαροπούλου δεν την ξέρει κανένας. Δυστυχώς η ΝΔ, από αριστεροφοβία και πάλι λειτουργεί με αυτόν τον τρόπο».

Ερωτηθείς για το ποια θα είναι η εισήγησή του, απάντησε ότι «δεν βλέπω θετικά την πρόταση».

Πηγή: enikos.gr

Διαβάστε επίσης