Επίσημο – Τέλος ο Τσέρι από τον Ολυμπιακό

15/01/2020 | 18:20

 

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε επίσημα πως ο Γουίλ Τσέρι δεν θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα της ομάδας βάζοντας έτσι τέλος στη συνεργασία των δύο πλευρών. Ο Αμερικανός γκαρντ είναι ο δεύτερος που απομακρύνεται, μετά τον Γουίλ Ριντ, από τους “ερυθρόλευκους” καθώς είχε υποπέσει σε πειθαρχικό παράπτωμα, το οποίος δεν μπορούσε να προσπεράσει η διοίκηση, με τις δύο πλευρές να καταλήγουν σε συμβιβασμό όσον αφορά το κομμάτι της οικονομικής αποζημίωσης και να παίρνουν χωριστούς δρόμους.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός

“Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Αμερικανό γκαρντ, Γουίλ Τσέρι και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του.”

Πάτρα: Αδιανόητο περιστατικό – Έβαλαν εμπρηστικό μηχανισμό στο σπίτι του επειδή κατέθεσε ως μάρτυρας σε περιστατικό που εμπλέκονται (ΦΩΤΟ)

Θρήνος στην Πάτρα: “Έφυγε” η δικηγόρος Τέτη Τζαμαλούκα – Την Παρασκευή η κηδεία της

Ξέσπασε ο Αντώνης Κανάκης: «13 ώρες εργασίας το 2025 σε μια ευρωπαϊκή χώρα και η Νίκη Κεραμέως με 1,3 εκατομμύριο»

Αχαΐα: Άνδρας υπέστη ηλεκτροπληξία κατά τη διάρκεια εργασιών, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Πάτρα: “Άγουροι” εκβιαστές με λίστα θυμάτων συμμαθητές τους – Ζητούσαν χρήματα για να μην τους ξυλοκοπήσουν και προκαλέσουν φθορές ακόμα και στα σπίτια τους!

Τούμπαρε ΙΧ – Ένα άτομο στο νοσοκομείο του Ρίου (ΒΙΝΤΕΟ)

«Ρε παιδιά, είμαστε με τα καλά μας;» -Επίθεση Μαρινάκη σε Πελετίδη για το ξήλωμα πινακίδων σε σχολείο

Πάτρα – ΝΕΟΤΕΡΑ: Έσβησε η φωτιά που ξέσπασε στο Κέντρο Παιδικής Μέριμνας Θηλέων – ΒΙΝΤΕΟ, ΦΩΤΟ