Επίσημο – Τέλος ο Τσέρι από τον Ολυμπιακό

15/01/2020 | 18:20

 

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε επίσημα πως ο Γουίλ Τσέρι δεν θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα της ομάδας βάζοντας έτσι τέλος στη συνεργασία των δύο πλευρών. Ο Αμερικανός γκαρντ είναι ο δεύτερος που απομακρύνεται, μετά τον Γουίλ Ριντ, από τους “ερυθρόλευκους” καθώς είχε υποπέσει σε πειθαρχικό παράπτωμα, το οποίος δεν μπορούσε να προσπεράσει η διοίκηση, με τις δύο πλευρές να καταλήγουν σε συμβιβασμό όσον αφορά το κομμάτι της οικονομικής αποζημίωσης και να παίρνουν χωριστούς δρόμους.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός

“Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Αμερικανό γκαρντ, Γουίλ Τσέρι και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του.”

Πάτρα: Λήξη συναγερμού για τη νεαρή που απειλούσε να πέσει από ταράτσα – ΝΕΟΤΕΡΑ (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Βρέθηκε η τσάντα της 16χρονης Λόρας στου Ζωγράφου – Καλοστημένο σχέδιο για να φύγει από το σπίτι της “βλέπουν” οι αρχές

Πάτρα: 50χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του – Βρέθηκε νεκρός με τραύμα από μαχαίρι

Πάτρα: Στην κυκλοφορία ξανά από την Πέμπτη η Περιμετρική

“Πάτρα Ενωμένη”: Κοσμοσυρροή στην εκδήλωση για την κοπή πίτας της παράταξης – Κ. Σβόλης: “Το 2028 θα είμαι εκ νέου υποψήφιος για το Δήμο” (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ στιγμές στον “αέρα” – Ο Θ. Κατερινόπουλος έσωσε σε live μετάδοση τον άνδρα που απειλούσε να πέσει από κτίριο στην Ομόνοια (ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Το «θρίλερ» με την εξαφάνιση της 16χρονης Λόρας – Τι λένε ο πατέρας και η φίλη της αγνοούμενης

Ο Ανεστίδης βρίζει χυδαία τον Μητσοτάκη on camera – Άθλιες αισχρότητες (ΒΙΝΤΕΟ)