Επίσημο – Τέλος ο Τσέρι από τον Ολυμπιακό

15/01/2020 | 18:20

 

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε επίσημα πως ο Γουίλ Τσέρι δεν θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα της ομάδας βάζοντας έτσι τέλος στη συνεργασία των δύο πλευρών. Ο Αμερικανός γκαρντ είναι ο δεύτερος που απομακρύνεται, μετά τον Γουίλ Ριντ, από τους “ερυθρόλευκους” καθώς είχε υποπέσει σε πειθαρχικό παράπτωμα, το οποίος δεν μπορούσε να προσπεράσει η διοίκηση, με τις δύο πλευρές να καταλήγουν σε συμβιβασμό όσον αφορά το κομμάτι της οικονομικής αποζημίωσης και να παίρνουν χωριστούς δρόμους.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός

“Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Αμερικανό γκαρντ, Γουίλ Τσέρι και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του.”

Πάτρα: “Εφυγε” στα 59 του ο επιχειρηματίας Αντώνης Λαλιώτης – Την Τρίτη η κηδεία του

Σφοδρή καταιγίδα με ισχυρούς ανέμους στην Πάτρα – “Πέταξε” τσεκούρι από μπαλκόνι (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θλίψη για το θάνατο 59χρονης – “Έφυγε” ξαφνικά

Πάτρα: Σοκαριστική καταγγελία – “Έπιασε τη μητέρα μου από το λαιμό, την πέταξε στο κρεβάτι και την βίασε”!

Πάτρα: Κατέρρευσε σπίτι στην Ανω Πόλη (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Αύριο οι κηδείες του 19χρονου και της 17χρονης που σκοτώθηκαν σε τραγικό τροχαίο στην Παραλία

Πύργος: Δένδρο έπεσε πάνω σε εν κινήσει τρένο – Στο νοσοκομείο ο μηχανοδηγός- ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ

Πυροτεχνουργός της ΕΛ.ΑΣ βρήκε πολεμικό υλικό στο Ιστορικό και Λαογραφικό Μουσείο Αιγίου – Χειροβομβίδες και βλήματα όλμου ως εκθέματα!