Ύστατο χαίρε στον Δημήτρη Βασιλακόπουλο - Παρούσα η Υφυπουργός Παιδείας στον Ιερό Ναό του Παντοκράτορα - Δεν μπόρεσαν να δώσουν πληροφορίες οι διασωθέντες "Κοιμόμασταν όταν συνέβη" - ΦΩΤΟ

ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΧΑΙΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

Τελευταίο αντίο αυτή την ώρα στον 50χρονο εκπαιδευτικό  Δημήτρη Βασιλακόπουλο. 

Από τον Ιερό Ναό Παντοκράτορος Πατρών, τελείται η εξόδιος ακολουθία για τον 50χρονο έχασε τη ζωή του το μεσημέρι της Δευτέρας. Το παρών έδωσε η Υφυπουργός Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη.

zaxaraki.jpg

zaxaraki_1.jpg

Τελευταίο αντίο σήμερα στους δύο καθηγητές - Συμβολικός αποκλεισμός της Πατρών Πύργου την ώρα της κηδείας - Αντιδράσεις

Πλήθος κόσμου βρίσκεται στον Ιερό Ναό προκειμένου να αποχαιρετήσει τον αγαπητό εκπαιδευτικό και να συμπαρασταθεί στην οικογένειά του. 

Ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ βρίσκεται στην Πάτρα για να παραστεί στις κηδείες των εκπαιδευτικών. 

Όπως και όλοι οι συνάδελφοί του από το Λύκειο Λεχαινών και οι μαθητές του. Παρών και ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης

82781129_527832674746827_6694467259718434816_n.jpg

Την ίδια ώρα ενώ όλοι περίμεναν να δώσουν φως στην υπόθεση του τροχαίου οι εκπαιδευτικοί που διασώθηκαν αυτοί φαίνεται πως κοιμόντουσαν.

«Ξυπνήσαμε όταν ακούσαμε τον κρότο και μέσα σε δευτερόλεπτα βρεθήκαμε στον παράδρομο» είπε εκπαιδευτικός. Η ίδια πηγή αναφέρει ότι κοιμόταν και ο συνοδηγός Νίκος Ρόδης ο οποίος έχασε την ζωή του. Κανείς δεν γνωρίζει αν ο άτυχος οδηγός κοιμήθηκε ή αν όπως ακούστηκε στο Κ. Υ. Κάτω Αχαϊας βρέθηκε κάποιο ζώο στον δρόμο του, προσπάθησε να το αποφύγει και έχασε τον έλεγχο. Η αστυνομία πάντως πολύ δύσκολα θα καταφέρει να βρει την αιτία της τραγωδίας. Να θυμίσουμε ότι το όχημα έφυγε από τον δρόμο, ξήλωσε το κιγκλίδωμα και βρεθηκε στον δρόμο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο καθηγητές στο πίσω κάθισμα είχαν τις αισθήσεις τους και μάλιστα επικοινώνησαν με τα δικά τους πρόσωπα πριν τον απεγκλωβισμό τους.

Διαβάστε επίσης