Έφυγε από τη ζωή ο Αιγιώτης επιχειρηματίας Παναγιώτης – Μάριος Μπομποτσιάρης

 

Η είδηση του ξαφνικού θανάτου του Αιγιώτη επιχειρηματία Παναγιώτη (Pete) Μπομποτσιάρη, αδελφός του γνωστού επιχειρηματία – αρτοποιού Δημήτρη Μπομποτσιάρη προκάλεσε θλίψη στην τοπική κοινωνία. .

Ο Παναγιώτης «έφυγε» σε ηλικία 49 ετών την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. 

Τα Χριστούγεννα, βρισκόταν στο Αίγιο κοντά στην οικογένειά του και μόλις επέστρεψε στην Αμερική, παραμονή Πρωτοχρονιάς, αισθάνθηκε αδιαθεσία και λίγο μετά εξέπνευσε από καρδιακή ανακοπή.

Το Σάββατο 5 Ιανουαρίου τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση στο Brown-Wynne Funeral Home, 300 St. Mary’s Street, Raleigh, NC 27605.

Αντί για λουλούδια, έγιναν δωρεές  στην Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία Αγίας Τριάδας, 5000 Lead Mine Rd., Raleigh, NC 27612.

Την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 12 το μεσημέρι θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία του 49χρονου Αιγιώτη Παναγιώτη-Μάριου Μπομποτσιάρη, από τον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης Αιγίου.

Η σορός θα βρίσκεται από ώρα 11 π.μ. στον Ιερό Ναό.

Η οικογένεια παρακαλεί αντί ανθέων και στεφάνων, τα χρήματα να δοθούν στο ΕΚΑΜΕ Αιγίου.

Τραγωδία στην Πάτρα: Δύο αδελφές βρέθηκαν νεκρές στο σπίτι τους

Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός επιχειρηματίας της εστίασης Αντώνης Λάγιος

Αχαΐα: Νεαρός βρέθηκε κρεμασμένος σε θερμοκήπιο – Κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ

Ακτή Δυμαίων: Άνοιξε το ρεύμα προς Πάτρα – Απειλούνται σπίτια, νερό και στα κάθετα δρομάκια (ΦΩΤΟ)

Κακοκαιρία – Πάτρα: Ζητήθηκε η εκκένωση σπιτιού, εξαιτίας της κατολίσθησης

Πάτρα: Νεκρός 56χρονος στο σπίτι του

Πάτρα: “Μπούκαραν” με πιστόλι σε καφέ μπαρ και απείλησαν ότι θα τα κάνουν “γυαλιά-καρφιά”

Πάτρα: 27χρονος μπήκε ανάποδα με ΙΧ στο λιμάνι – Δεν σταμάτησε σε έλεγχο και τραυμάτισε Λιμενικό