Νίκη ο Βόλος, πρόκριση ο Ατρόμητος

 

 

Ο Βόλος επικράτησε 2-0 του Ατρόμητου στο Περιστέρι στο πλαίσιο του Κυπέλλου Ελλάδας, όμως οι γηπεδούχοι προκρίθηκαν χάρη στη νίκη με 3-0 από το πρώτο ματς. Τα γκολ πέτυχε με πέναλτι στο 13’ και το 22’ ο Γκουαροτσένα, που αποβλήθηκε στο 82’, ενώ για τον Βόλο αποβλήθηκε στο 70’ και ο Μπαλογιάννης. Ο Ατρόμητος αγωνίστηκε από το 21’ με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Καχίλα.  

Ο Βόλος προειδοποίησε στο 10' όταν ο Μπαλογιάννης μπήκε στην περιοχή, έκανε το σουτ αλλά ο νεαρός Μανδάς ήταν σε ετοιμότητα και μπλόκαρε την μπάλα. Όμως στο 13΄ οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στο γκολ με πέναλτι του Γκουαροτσένα, το οποίο κέρδισε ο Τσαούσης σε ανατροπή του από τον Κιβρακίδη.

Στο 21΄ ο Βόλος κέρδισε νέο πέναλτι, όταν σε σουτ του Μαξ η μπάλα βρήκε το χέρι του Καχίλα, ο οποίος δέχθηκε και την κόκκινη κάρτα του διαιτητή. Την ποινή από την άσπρη βούλα ανέλαβε να εκτελέσει και πάλι ο Γκουαροτσένα στο 22΄ και να κάνει το 2-0 δίνοντας ελπίδες στην ομάδα του για να ανατρέψει το σκορ του πρώτου αγώνα.

Πάντως το δεύτερο τέρμα επιτεύχθηκε με περιπετειώδη τρόπο, αφού ναι μεν η μπάλα βρήκε στο χέρι του Καχίλα, αλλά η αποβολή του ήταν μάλλον άδικη, γιατί ο διαιτητής θα έπρεπε να του δείξει κίτρινη και όχι απευθείας κόκκινη κάρτα. Επίσης, στην εκτέλεση του πέναλτι ο Ισπανός Γκουαροτσένα γλίστρησε και είχε δύο επαφές με την μπάλα, κάτι που δεν επιτρέπεται.

Στο β΄ ημίχρονο ο Βόλος έφθασε κοντά στο 3-0 στο 51΄ με τον Κανταμούρο, την κεφαλιά του οποίου απέκρουσε ο νεαρός Μανδάς. Στο 70΄ με δέκα παίκτες έμεινε και ο Βόλος, αφού ο διαιτητής απέβαλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Μπαλογιάννη για μαρκάρισμα στον Ενσικουλού. Κάρτα μάλλον άδικη γιατί ο παίκτης του Βόλου φάνηκε να διώχνει πρώτα την μπάλα και ο αντίπαλός να πέφτει στη συνέχεια πάνω του.

Στο 82΄ αποβλήθηκε και δεύτερος παίκτης του Βόλου, αφού την δεύτερη κίτρινη κάρτα πήρε και ο Γκουαροτσένα δυσχεραίνοντας περισσότερο την προσπάθεια της ομάδας του να φθάσει σε ένα τρίτο τέρμα και να διεκδικήσει την πρόκριση.  

Ατρόμητος - Βόλος ΝΠΣ 0-2 (COSMOTE SPORT 2 HD)

Γκολ: 13' πεν.. 22' πεν. Γκουαροτσένα

Κίτρινες κάρτες: Ταλόχα, Στρούγγης - Φερνάντο, Γκουαροτσένα, Μπαλογιάννης, Τσοκάνης

Κόκκινες κάρτες: 21' Καχίλα - 70' Μπαλογιάννης, 82' Γκουαροτσένα

Ατρόμητος (Σάββας Παντελίδης): Μανδάς, Κιβρακίδης, Ταλόχα, Καχίλα, Γούτας, Μπαένα, Μάντσον, Ανδρούτσος (54' Ούμπιδες), Ουγκράι (28' Στρούγγης), Ενσικουλού (78' Γιακουμάκης), Βέλλιος.

Βόλος (Πάμπλο Γκαγιέγο): Μελίσσας, Διαμάντης, Κανταμούρο, Δημόπουλος (76' Φεράρι), Λύρατζης, Τσαούσης, Μαξ (46' Τσοκάνης), Μπακογιάννης, Μουνίθ, Γκουαροτσένα, Φερνάντο (46' Τόρες).

Διαβάστε επίσης