Πάτρα: Καταγγελία για δίωξη συνδικαλιστή

Το Κλαδικό Σωματείο Εργαζομένων στα Ποτά-Τρόφιμα ν. Αχαΐας, καταγγέλλει στους εργαζόμενους του κλάδου αλλά και στην εργατική τάξη της Αχαΐας, την τρομοκρατική και παράνομη απόλυση του συνάδελφου συνδικαλιστή μέλους της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Πάτρας Στέφανου Λαβράνου, από την εταιρία Ανδριόπουλος Ν. & Η. UNISOL A.E. Η εταιρία χρησιμοποιώντας όλο το αντεργατικό οπλοστάσιο που της έχουν παραχωρήσει οι κυβερνήσεις προσπαθεί να ποινικοποιήσει τον αγώνα εργαζόμενων και συνδικάτων ακόμα και τη δράση του ίδιου του Εργατικού Κέντρου Πάτρας. 

Το Κλαδικό Σωματείο Ποτών-Τροφίμων στηρίζει το συνάδελφο στο δίκαιο αγώνα για την επαναπρόσληψή του. Συστρατευόμαστε μαζί με τους δεκάδες συνδικαλιστές και εργαζόμενους που περιφρούρησαν την απεργία στο εργοστάσιο της Unisol, και απέτρεψαν κάθε προσπάθεια τρομοκράτησης των εργαζομένων. 

Απαιτούμε άμεσα την επαναπρόσληψη του συναδέλφου. Δεν είναι ατομική υπόθεση. Όσο θίγει τον ίδιο και την οικογένειά του, άλλο τόσο θίγει τα συνδικαλιστικά δικαιώματα που έχει κατακτήσει η εργατική τάξη με αγώνες και θυσίες. 

Να παρθεί τώρα πίσω η απόλυση. Κάτω τα χέρια από τη συνδικαλιστική δράση. Η τρομοκρατία δεν θα περάσει! 

 

 

Διαβάστε επίσης