Αν ήμουν πλούσιος: Η Ξένια δίνει τον ορό της αλήθειας στον Μάνο…

14/01/2020 | 19:04

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς, Αν ήμουν πλούσιος, το σχέδιο εναντίον του Βρανά μόλις ξεκίνησε! Η Χριστίνα παριστάνει την ερωτευμένη και του λέει ότι το μόνο που θέλει είναι να φύγει μαζί του. Και οι άλλοι, όμως, τον διαβεβαιώνουν ότι τον έχουν συγχωρήσει και ότι σκοπεύουν να του δώσουν τα λεφτά τους. Μόνο ο Σωτήρης θα τον σκότωνε ευχαρίστως! Στο μεταξύ, η Δάφνη με τον Στρατή σκέφτονται την κοινή τους ζωή, αλλά η Κική είναι αποφασισμένη να τους εμποδίσει.

Το ίδιο και ο Αλέξης, που θέλει τη Δάφνη για τον εαυτό του. Η Ξένια δίνει τον ορό της αλήθειας στον Μάνο και τα πράγματα πάνε πολύ στραβά γι’ αυτόν και τη Σμαράγδα, ενώ η Πέγκυ, που έχει μπει στο κόλπο, τρώγεται με τα ρούχα της. Πώς είναι καλύτερος ο Βρανάς, τελικά; Νεκρός ή ζωντανός; Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Στρατής μαθαίνει από τη Φρόσω κάτι που θα τα ανατρέψει όλα: πως η Κική είναι έγκυος!

Αχαΐα: Αυτό είναι το παλικάρι που έχασε τη ζωή του το απόγευμα στην 111! Θρήνος στην Τριταία

Σοκ στην Πάτρα: “Έφυγε” ο αστυνομικός Νίκος Ελευθεριάδης

Αχαΐα: Θανατηφόρο τροχαίο τα ξημερώματα-Νεκρός ο 16χρονος οδηγός ΙΧ!-ΦΩΤΟ

Πάτρα: “Ξηλώθηκε” μπαλκόνι από τους θυελλώδεις ανέμους – ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Νέο σοκ στην Τριταία – Κι άλλο θανατηφόρο τροχαίο στην 111, νεκρός 29χρονος, το μηχανάκι του έγινε κομμάτια! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα – Κακοκαιρία: Κλειστά όλα τα σχολεία την Τετάρτη

Πάτρα: Δέντρο καταπλάκωσε αυτοκίνητο στο Καραμανδάνειο – ΦΩΤΟ

Πάτρα: Μας πήρε και μας σήκωσε και σήμερα ο αέρας – Δεν σταματούν τα περιστατικά με πτώσεις δένδρων και αιωρούμενα αντικείμενα