Ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικής Πολιτικής στην εκδήλωση μνήμης στα Σελλά

 

Στην εκδήλωση μνήμης των πεσόντων του ολοκαυτώματος των Σελλών του 1944 από τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής παραβρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικής Πολιτικής και  Διοίκησης,  Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος, την Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020,  εκπροσωπώντας τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας  Νεκτάριο Φαρμάκη.

Ο Αντιπεριφερειάρχης σε δηλώσεις του μεταξύ των  άλλων επεσήμανε:  «Ως Κοινωνία οφείλουμε να διαφυλάξουμε την ιστορική μνήμη και να σταθούμε απέναντι σε όσους εμπνέονται από τέτοια γεγονότα και να επιλέξουμε την Ειρήνη και όχι πόλεμο την Αδελφοσύνη και την Αγάπη μεταξύ των λαών».

Στην κοπή πίτας της ΝΕΠ

Εξάλλου, ο κ. Σακελλαρόπουλος παρευρέθηκε  στην  εκδήλωση κοπής  πίτας της Ναυταθλητικής Ένωσης Πατρών (ΝΕΠ), στη διάρκεια της οποίας ανακοινώθηκε ότι η Ν.Ε.Π σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ανέλαβε να διοργανώσει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Παμπαίδων  που θα γίνει αρχές Ιουλίου στην Πάτρα.  Πρόκειται για μια εκδήλωση που εκτιμάται ότι θα φέρει στην Πάτρα περίπου 1000 αθλητές για έξι ημέρες.

Ο Αντιπεριφερειάρχης ευχήθηκε στη ΝΕΠ και στους αθλητές της καλή χρονιά, αλλά και «να συνεχιστούν οι επιτυχίες και διακρίσεις κατά το νέο έτος», ενώ πρόσθεσε: «Και εμείς ας παραδειγματιστούμε ως νέα Περιφερειακή Αρχή,  να σας μιμηθούμε, καταφέρνοντας τους δικούς μας Αυτοδιοικητικούς Άθλους».

Αχαΐα: Επιτέθηκαν σε μεταφορέα με ΙΧ – Προσπάθησαν να εμβολίσουν την μοτοσικλέτα του και στη συνέχεια τον ξυλοκόπησαν

Πάτρα: Θρήνος για 35χρονη από την Περιβόλα – Γέννησε το δεύτερο παιδάκι της και πέθανε 15 μέρες μετά!

Πάτρα: Στις φλόγες σπίτι στην Περιβόλα – Ισχυρή πυροσβεστική δύναμη στο σημείο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Αναπάντητα ερωτήματα για τον χαμό της 35χρονης μητέρας από την Πάτρα – “Έφυγε” την ώρα που θήλαζε το μωρό της ΦΩΤΟ

Τσικνοπέμπτη στην Πάτρα: Δεν θα πραγματοποιηθούν οι βραδινές εκδηλώσεις, κανονικά οι πρωινές

Σοβαρό ατύχημα και χειρουργείο στο ΚΑΤ για τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη – Αναρρώνει στο νοσοκομείο

Βαρύ πένθος για τον αιφνίδιο θάνατο της 35χρονης μητέρας από την Πάτρα που μόλις είχε γεννήσει – Τα πιθανά αίτια, συγκλονίζει η μητέρα της

Πάτρα: Γερό τρακάρισμα στα Μποζαΐτικα – Ενεπλάκησαν τρία οχήματα (ΦΩΤΟ)