Τόνια Σωτηροπούλου – Κωστής Μαραβέγιας: Μαζί στην επίσημη πρεμιέρα του Γιάννη Μπέζου

 

Ο Γιάννης Μπέζος αυτή τη σεζόν σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Ράφτης κυριών» στο θέατρο Προσκήνιο. Για πρώτη φορά ο ανατρεπτικός λόγος και το εκρηκτικό χιούμορ του Ζωρζ Φεντώ συναντούν τη μουσική, σε πρωτότυπη σύνθεση του Φοίβου Δεληβοριά.

Ο «Ράφτης Κυριών», το διασημότερο έργο του Φεντώ, είναι κλασική, εξαιρετικά απολαυστική κωμωδία,γεμάτη απρόοπτα, έξυπνο χιούμορ και καταιγιστική δράση. Η συζυγική απιστία γίνεται το εργαλείο για να σατιριστούν η υποκρισία, η σεμνοτυφία και τα μικροαστικά ήθη δημιουργώντας την εικόνα της απόλυτης φάρσας. Πρωταγωνιστές της παράστασης είναι οι: Γιάννης Μπέζος, Τάσος Γιαννόπουλος, Ελένη Ουζουνίδου, Άννα Κουτσαφτίκη, Γιάννα Παπαγεωργίου, Λεωνίδας Μαράκης, Θανάσης Ισιδώρου, Κωνσταντίνα Νταντάμη και Ντένια Στασινοπούλου.

Το βράδυ της Δευτέρας πολλοί ήταν οι celebrities της εγχώριας showbiz που βρέθηκαν στο κέντρο της πόλης, προκειμένου να παρακολουθήσουν την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης και φυσικά να στηρίξουν τους πρωταγωνιστές. Μεταξύ αυτών η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας. Το αγαπημένο ζευγάρι λατρεύει το θέατρο και έτσι παρακολουθεί συχνά παραστάσεις που του κινούν το ενδιαφέρον.

Αυτή τη φορά, βέβαια, οι δυο τους έδωσαν το παρών ώστε να τιμήσουν και τον φίλο τους και συνθέτη της μουσικής της παράστασης Φοίβο Δεληβοριά. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE ήταν εκεί και απαθανάτισε την Τόνια Σωτηροπούλου και τον Κωστή Μαραβέγια τόσο κατά την είσοδό τους στο θέατρο όσο και μετά το τέλος της παράστασης μαζί με τον Γιάννη Μπέζο και τον Άλκη Κούρκουλο.

tlife