Μπογδάνος : Λάθος το κατέβασμα των αφισών από το μετρό

14/01/2020 | 14:10

 

Λάθος θεωρεί ο «γαλάζιος» βουλευτής Κωσνταντίνος Μπογδάνος την απόσυρση των αφισών κατά των αμβλώσεων από το Μετρό.

Σε συνέντευξή του στον ρ/φ «Θέμα 104,6» υποστήριξε ότι «θα έπρεπε να κατέβουν αν διέδιδαν ψέματα, αν παρανομούσαν ή προέτρεπαν σε παρανομία, αν το περιεχόμενό τους ήταν υπερβολικά γραφικό ή αν η εταιρεία επικαλείτο πολιτική ενάντια στη φιλοξενία κοινωνικών μηνυμάτων, που ίσως κρίνονται αμφιλεγόμενα.

Τίποτα απ’ αυτά δεν ισχύει. Από το υπουργείο ίσως να έχει γίνει μία εσφαλμένη ανάγνωση της καμπάνιας.

Διότι κανείς δεν συζητά ή θέτει υπό αίρεση το δικαίωμα των γυναικών στην άμβλωση».

Δεν είναι καν αυτό το περιεχόμενο του μηνύματος που τελικά λογοκρίθηκε.

Η εκστρατεία τοποθετείται υπέρ της μη άσκησης ενός δικαιώματος που δεν αμφισβητείται».

Μάλιστα άσκησε κριτική και στην στάση που κράτησε ο πρόεδρος της ΣΤΑΣΥ για το εν λόγω περισταστικό με τις αφίσες: λέγοντας «σχεδόν ταυτίστηκε με τον εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, καρμπόν οι δηλώσεις τους.

Ο ένας μίλησε για προπαγάνδα, ο δεύτερος για παραπληροφόρηση. Δεν μου αρέσει όταν πρόεδρος δημόσιου φορέα συγκοινωνίας αναπαράγει σχεδόν επί λέξει τη δήλωση του εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ»

Πάτρα: Από θαύμα σώθηκε νεαρός οδηγός πολυτελούς ΙΧ – Γιος πολιτευτή (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Σοκάρει ο ξαφνικός θάνατος 40χρονου επαγγελματία – Στην Πάτρα για νεκροψία η σορός

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ισχυρή σεισμική δόνηση “κούνησε” την Πάτρα – Αισθητός σε όλη την Αχαΐα – Δείτε το επίκεντρο

Αγρότες: Συμπλοκές, ξύλο και δακρυγόνα στο μπλόκο του Κιάτου (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Τραγωδία με μία νεκρή στην Κέρκυρα: Μητέρα και κόρη έπεσαν με το αυτοκίνητό τους σε ποτάμι (ΦΩΤΟ)

Τροχαίο στην Παραλία Πατρών – ΙΧ “καρφώθηκε” σε φορτηγό, τραυματίστηκε έγκυος (ΦΩΤΟ)

Αχαΐα: Ανήλικη βρέθηκε αναίσθητη μετά από κατανάλωση αλκοόλ – Δύο συλλήψεις από την Αστυνομία

Πάτρα: Φούντωσε αυτοκίνητο προπονητή πυγμαχίας-Ήταν σταθμευμένο και καταστράφηκε ολοσχερώς