My Style Rocks: H τηλεθέαση στην πρεμιέρα

14/01/2020 | 11:29

Αρκετά ανανεωμένο επέστρεψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες το My Style Rocks. Η γοητευτική παρουσιάστρια Κατερίνα Στικούδη παρουσίασε στο κοινό τις 11 διαγωνιζόμενες ενώ η κριτική επιτροπή ξεκίνησε με τα πιο αυστηρά σχόλια που έχουμε ακούσει ποτέ.

Σύμφωνα με τις μετρήσεις, το πρώτο επεισόδιο κέρδισε το δυναμικό κοινό καθώς τα νούμερα ήταν ανεβασμένα. Συγκεκριμένα, το My Style Rocks ήρθε πρώτο αποσπώντας 22,1% και ακολουθούν με 18% ο Τροχός της Τύχης, με 16,9% το Deal 16,9%, με 15,5% η Γυναίκα Χωρίς Όνομα και 14,8% το Still Standing.

Όμως, στο γενικό σύνολο την πρωτιά κατάφερε ο Τροχός της Τύχης με 19,9%, ακολουθεί το Still Standing με 18,7%, στην τρίτη θέση το My Style Rocks με 18%, έπεται η Γυναίκα Χωρίς Όνομα 17,7% και στην τελευταία θέση το Deal με ποσοστό 15,4%.

Τραγωδία στην Πάτρα: Δύο αδελφές βρέθηκαν νεκρές στο σπίτι τους

Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός επιχειρηματίας της εστίασης Αντώνης Λάγιος

Αχαΐα: Νεαρός βρέθηκε κρεμασμένος σε θερμοκήπιο – Κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ

Ακτή Δυμαίων: Άνοιξε το ρεύμα προς Πάτρα – Απειλούνται σπίτια, νερό και στα κάθετα δρομάκια (ΦΩΤΟ)

Κακοκαιρία – Πάτρα: Ζητήθηκε η εκκένωση σπιτιού, εξαιτίας της κατολίσθησης

Πάτρα: Νεκρός 56χρονος στο σπίτι του

Πάτρα: “Μπούκαραν” με πιστόλι σε καφέ μπαρ και απείλησαν ότι θα τα κάνουν “γυαλιά-καρφιά”

Πάτρα: 27χρονος μπήκε ανάποδα με ΙΧ στο λιμάνι – Δεν σταμάτησε σε έλεγχο και τραυμάτισε Λιμενικό