Κοινωνικό μέρισμα: Τελειώνει ο χρόνος για τις ενστάσεις – Ποιους αφορά

14/01/2020 | 11:27

Έως αύριο ,Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν ενστάσεις στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της ΗΔΙΚΑ για το κοινωνικό μέρισμα του έτους 2019.

Πρόκειται για τα νοικοκυριά των οποίων η αίτηση απορρίφθηκε και δεν έλαβαν το ποσό του μερίσματος το οποίο ανέρχεται στα 700 ευρώ. Ωστόσο επισημαίνεται πως από την διαδικασία αυτή

εξαιρούνται οι περιπτώσεις που δεν εγκρίθηκαν λόγω ΙΒΑΝ.

Τέλος υπενθυμίζεται ότι δικαιούχοι των 700 ευρώ είναι οικογένειες με 4 παιδιά και άνω με ετήσιο εισόδημα έως 20.000 ευρώ, οικογένειες με έναν γονέα μακροχρόνια άνεργο και ετήσιο εισόδημα έως 15.000 ευρώ, οικογένειες με δύο γονείς άνεργους και ετήσιο εισόδημα έως 15.000 ευρώ και οικογένειες με ΑμεΑ χωρίς εισοδηματικό – ηλικιακό κριτήριο.

Τραγωδία στην Αχαΐα – “Έσβησε” 6χρονη

Δικηγόρος Ειρήνης Μουρτζούκου: «Αυτά που θα πει θα προκαλέσουν σοκ – Η δολοφονία του Παναγιωτάκη θα συγκλονίσει περισσότερο από όλες»

Πάτρα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του

Κ. Αχαΐα: Οδήγηση τέλος για τον 63χρονο που δεν είχε δίπλωμα, παραβίασε STOP και τραυμάτισε σοβαρά εργαζόμενη του “Βοήθεια στο Σπίτι”

Πάτρα: Συνελήφθη μεθυσμένος οδηγός αυτοκινήτου που έκανε αναστροφή και τραυμάτισε οδηγό μοτοσικλέτας – Δεν είχε ούτε δίπλωμα!

Δυτ. Ελλάδα: Σοβαρό επεισόδιο μεταξύ τριών ατόμων – Βγήκαν μαχαίρια!

Αδιανόητη τραγωδία στο Αγρίνιο – Πατέρας παρέσυρε με το όχημά του και σκότωσε το 2χρονο παιδί του

Στην Πάτρα η Ειρήνη Μουρτζούκου: Πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Κυριακή – «Φόνισσα» φώναζαν συγκεντρωμένοι έξω από τα δικαστήρια (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)