Διάβημα διαμαρτυρίας του Ιράν στην Ελλάδα: Τι είπε ο Νίκος Δένδιας

14/01/2020 | 10:59

«Υπήρξε διάβημα προς την Ελληνική Πρεσβεία στην Τεχεράνη και ζητήθηκε από τη ιρανική πλευρά συνομιλία του κ. Zarif μαζί μου», ανέφερε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας σε σχετική ερώτηση που του τέθηκε έπειτα από την ολοκλήρωση της συνάντησής του με τον ομόλογό του της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη.

Ο υπουργός Εξωτερικών πρόσθεσε: «Με μεγάλη χαρά θα συνομιλήσω με τον Υπουργό Εξωτερικών του Ιράν, άλλωστε έχουμε συναντηθεί στη Νέα Υόρκη. Προτάθηκε σαν χρόνος σήμερα το απόγευμα στις 17:30. Είναι ο χρόνος που ο φίλος Υπουργός της Κυπριακής Δημοκρατίας θα επισκεφθεί τον Πρωθυπουργό και πρέπει να είμαι εγώ εκεί. Άρα, η συνομιλία μου με τον Υπουργό Εξωτερικών του Ιράν θα γίνει πιθανότατα αύριο το πρωί».

Ο κ. Δένδιας δεν αποκάλυψε το περιεχόμενο της διαμαρτυρίας του Ιράν.

Πάτρα: Έκρηξη σε εργοστάσιο στην ΒΙΠΕ – Ένας τραυματίας

Πάτρα: Νέο πλήγμα για την οικογένεια Λιοπέτα – “Εσβησε” η 26χρονη Δήμητρα – Αύριο η κηδεία της

Πάτρα: Σοβαρό τροχαίο στην περιοχή Θεριανού με δύο νταλίκες – Ένας τραυματίας – Διακοπή κυκλοφορίας ΦΩΤΟ

Οριακή νίκη Κατσιγιάννη στην προεδρία της ΔΕΕΠ Αχαΐας – Ένσταση από Κουνάβη για επανακαταμέτρηση ψηφοδελτίων

Πάτρα: Ελεύθερος με όρους και εγγύηση ο επιχειρηματίας για τα ναρκωτικά – Εμφανίστηκε στην Ανακρίτρια ο γιος και “τα πήρε όλα πάνω του”

Πάτρα: Έριξαν κροτίδα σε σχολικό συγκρότημα – Τραυματίστηκε 12χρονος μαθητής

Πάτρα – Βιασμός 12χρονης: Προφυλακίστηκε ο 16χρονος

Το σοκαριστικό ηχητικό ντοκουμέντο από τη στιγμή της δολοφονίας της 75χρονης – «Φύγε αγόρι μου, να με σκοτώσεις ήρθες;»