Το Σάββατο η έναρξη του Πατρινού Καρναβαλιού 2020 – Τί καιρό θα κάνει

14/01/2020 | 10:49

Το Σάββατο 18 Ιανουαρίου ξεκινά και επίσημα η Καρναβαλική περίοδος στην Πάτρα! 

Σύμφωνα με το project που έχει εγκρίνει η γνωμοδοτική επιτροπή η τελετή έναρξης θα στηριχθεί πάνω στο φετινό θέμα του καρναβαλιού «υπέρ περί, ανά κύκλο κάνω στη χαρά».

Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα της τελετής θα στηριχθεί όπως και άλλες χρονιές, στους καλλιτέχνες της περιοχή μας.  Κεντρικό ρόλο στην σκηνή της τελετής έναρξης αναμένεται να έχει το συγκρότημα Passepartout. 

Δεν θα λείψουν και φέτος τα πυροτεχνήματα ενώ το ιδιαίτερο στοιχείο θα αποτελέσει το 3D Projecion Mapping στο δημοτικό θέατρο Απόλλων στην πλατεία Γεωργίου. Κάτι αντίστοιχο με αυτό που εντυπωσίασε τα Χριστούγεννα στη Βουλή!

Δείτε ΕΔΩ τον καιρό στην Πάτρα για το Σάββατο

Πάτρα: Θλίψη για την απώλεια του Σάκη Παναγιωτόπουλου

Πάτρα: Συνελήφθη μεθυσμένος οδηγός αυτοκινήτου που έκανε αναστροφή και τραυμάτισε οδηγό μοτοσικλέτας – Δεν είχε ούτε δίπλωμα!

Αδιανόητη τραγωδία στο Αγρίνιο – Πατέρας παρέσυρε με το όχημά του και σκότωσε το 2χρονο παιδί του

Πάτρα: Πανικός από φωτιά τα ξημερώματα ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Αχαΐα: Αυτές είναι οι 3 περιοχές που απαγορεύεται το κολύμπι

Ραγδαίες εξελίξεις: Σε αναστολή όλη η Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πάτρας – Είχε εμπλακεί στις υποθέσεις Μουρτζούκου και Πισπιρίγκου

Πάτρα: Προφυλακίστηκε η Ειρήνη Μουρτζούκου – Απολογήθηκε με υπόμνημα (ΒΙΝΤΕΟ)

Στα δικαστήρια της Πάτρας για την απολογία της η Ειρήνη Μουρτζούκου – Οργή και αποδοκιμασίες από το πλήθος (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)