Πολύ σοβαρό τροχαίο στην Πατρών Πύργου-Ανασύρθηκαν δύο νεκροί-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 

Δύο νεκροί και δύο πολύ σοβαρά τραυματίες είναι ο τραγικός απολογισμός του τροχαίο δυστυχήματος που έγινε σήμερα το μεσημέρι στην Πατρών Πύργου.

Νεκροί ανασύρθηκαν δύο άνδρες ενώ άλλοι δύο  (ένας άνδρας και μία γυναίκα) διακομίστηκαν σοβαρά τραυματισμένοι στο Κέντρο Υγείας της Κάτω Αχαΐας. Το τροχαίο έγινε στο ύψος στων Καμινίων, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες ο οδηγός του οχήματος που εκινείτο με κατεύθυνση προς Πάτρα, έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα ΄το αυτοκίνητο να προσκρούσει στις προστατευτικές μπάρες, να τις σπάσει και εν συνεχεία να καταλήξει σε παράδρομο της Εθνικής οδού.

Νεότερη ενημέρωση 13.54

Το όχημα που εξετράπη της πορείας του καισ το οποίο επέβαιναν τέσσερα άτομα, εκινείτο στο ρευμα προς Πάτρα. Για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να σπάσει τα προστατευτικά κιγκλιδώματα και να βγει εκτός της Εθνικής οδού

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Νεότερη ενημέρωση 13.47

Από την εκτροπή του οχήματος σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες υπάρχουν δύο νεκροί και δύο τραυματίες

Πρώτη ενημέρωση 13.27

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε λίγο πριν τη 1.30 μετά το μεσημέρι της Δευτέρας στην Πατρών Πύργου.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του tempo24.news, το τροχαίο έγινε στο ύψος των Καμινίων, ενώ επί τόπου βρίσκονται δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες υπάρχουν σοβαρά τραυματισμένοι.
Νεότερα σε λίγο
 

Διαβάστε επίσης