Πεπ Γκουαρντιόλα: Έχει καταστρέψει ήδη 4 υπερπολυτελή αυτοκίνητα!

 

Μία από τις μεγαλύτερες αγάπες του Πεπ Γκουαρντιόλα είναι τα ακριβά αυτοκίνητα.

Σύμφωνα, ωστόσο, με το βιβλίο Pep's City: The Making of a Superteam, που εξιστορεί τη ζωή του διάσημου προπονητή στο Μάντσεστερ, δεν φαίνεται να τα προσέχει ιδιαίτερα, καθώς από το 2016 μέχρι σήμερα, έχει αλλάξει 4 αυτοκίνητα. Ο λόγος; Επειδή τα κατέστρεψε.

«Σήμερα βρίσκεται πίσω από το τιμόνι μιας μαύρης Mercedes. Ήδη από τις μέρες του στη Βαρκελώνη έχει τη φήμη πως δεν πρόκειται για τον πιο προσεκτικό οδηγό, καθώς, από τότε που έφτασε στην πόλη, έχει αλλάξει συνολικά 4 αυτοκίνητα. Τα υπερπολυτελή οχήματά του δεν αντέχουν για πολύ. Ο ίδιος μια φορά έβαλε βενζίνη σ' ένα πετρελαιοκίνητο Range Rover ενώ κατέστρεψε μια ασημί Bentley» αναφέρεται συγκεκριμένα.

Όπως σημειώνει πηγή, χαρακτηριστικά, στην Sun: «Ο Πεπ μπορεί να είναι θαυμάσιος σε αρκετά πράγματα, ωστόσο, η οδήγηση δεν είναι ένα από αυτά». 

Τα χρόνια της παραμονής του στο Μάντσεστερ, ο Ισπανός προπονητής έχει καταστρέψει μια Mercedes GLA αξίας 80 χιλιάδων λιρών, ένα Range Rover αξίας 150 χιλιάδων λιρών, μια Bentley αξίας 200 χιλιάδων λιρών και ένα Mini Cooper αξίας 30 χιλιάδων λιρών.

Σύμφωνα, ωστόσο, με το ρεπορτάζ, στην Αγγλία ήταν η πρώτη φορά που ο Πεπ Γκουαρντιόλα οδήγησε από την δεξιά πλευρά, κάτι το οποίο του δίνει ένα μικρό άλλοθι για τις , μέχρι στιγμής, καταστροφές του.

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ