Πάτρα: Κτηματική προς Δήμο για τις εγκαταστάσεις στον Κόκκινο Μύλο – “Ξηλώστε, αλλιώς πρόστιμο”

 

Αντιμέτωπος με μία ιδιότυπη απόφαση βρίσκεται ο Δήμος Πατρέων καθώς θα επιχειρήσει με ένδικα μέσα να ακυρώσει μία απόφαση της Κτηματικής Υπηρεσίας η οποία του ζητά να ξηλώσει και να κατεδαφίσει όλες τις παρεμβάσεις που έχει κάνει στον Κόκκινο Μύλο.

Είχε προηγηθεί έγγραφο διάβημα του Λιμεναρχείου Πατρών με την αιχμή ότι ο Δήμος έκανε αυθαίρετες παρεμβάσεις στην παραλιακή ζώνη. Πρόκειται για υποτυπώδεις παρεμβάσεις αφού απλά είχε φυτευθεί γκαζόν, .έχουν μπει παγκάκια, φωτισμός, και στοιχεία ανάσχεσης του χειμέριου κύματος που στις εντάσεις του δυτικού ανέμου εισχωρεί στην ακτή.

Μάλιστα η Κτηματική Υπηρεσία απελεί τον Δήμο με πρόστιμο κάθε μηνα αν δεν ξηλώσει το γκαζόν και τα παγκάκια. Το θέμα έχει προκαλέσει δυσφορία στην δημοτική αρχή. Να θυμισουμε ότι τον Νοέμβριο του 2018 ο Δήμος είχε διοργανώσει συγκέντρωση στο σημείο.

Αίγιο: Ο 43χρονος που ξυλοκόπησε γιατρό στο νοσοκομείο την Παρασκευή, πέθανε σήμερα στο ίδιο νοσηλευτικό ίδρυμα! (ΦΩΤΟ)

«Τι Ψυχή θα Παραδώσεις, Μωρή; – Μέρος Πρώτο» – Έρχεται στη μεγάλη οθόνη

Πάτρα: Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο – “Έφυγε” ο γνωστός γκαλερίστας Παναγιώτης Ζέρβας

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες

Αχαΐα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου – Μυστήριο με τα αίτια θανάτου, έρευνα της ΕΛ.ΑΣ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Πάτρα: Άνδρες γνωστοί στη “νύχτα” έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους-Στη θέα του όπλου ο ένας εμβόλισε μοτοσικλέτα-Συνελήφθησαν τρία άτομα

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο