Πάτρα: Εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ παρουσία του ευρωβουλευτή Στέλιου Κούλογλου ΦΩΤΟ

Στην Πάτρα βρέθηκε χθες Κυριακή 12 Ιανουαρίου ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και δημοσιογράφος Στέλιος Κούλογλου, ο οποίος παρουσίασε το ελβετικό ντοκιμαντέρ «La Strategia» για το σκάνδαλο NOVARTIS και στην συνέχει ακολούθησε συζήτηση παρουσία και των βουλευτών του κόμματος στην Αχαϊα, Σίας Αναγνωστοπούλου και Κώστα Μάρκου.

Για την εκδήλωση η Σία Αναγνωστοπούλου έγραψε στην σελίδα της:

Για όσα δεν θα μάθετε ποτέ...Μια υπέροχη εκδήλωση με προβολή του ντοκιμαντέρ “La strategia” για τη Νοβαρτις και συζήτηση με τους Στέλιο Κούλογλου,Σια Αναγνωστοπουλου και Κώστα Μαρκου.Την εκδήλωση οργάνωσε ο ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας. Ευχαριστούμε θερμά τον Στέλιο Κουλογλου.

Ο Κώστας Μάρκου σημείωσε:

Σήμερα, στον κινηματογράφο Πάνθεον και στην εκδήλωση με την Σία Αναγνωστοπούλου και καλεσμένο τον Στ. Κούλογλου, όπου παρακολουθήσαμε το ντοκιμαντέρ της ελβετικής τηλεόρασης "La Strategia" για το σκάνδαλο Novartis και στην Ελλάδα και κατόπιν ακολούθησε συζήτηση. Ο Στέλιος Κούλογλου στάθηκε περισσότερο στην πολιτική διάσταση του σκανδάλου στην ουσία του, η Σία Αναγνωστοπούλου ανέπτυξε τις πτυχές που αφορούν την Ελλάδα σε θεσμικό επίπεδο και πώς αντιμετωπίστηκε μέχρι τώρα από όλα τα κόμματα η υπόθεση και εγώ την σχέση του σκανδάλου με τα ιατρικά συνέδρια και την πολιτική εξουσία, όπως και τις πρωτοβουλίες που ανέλαβε ο ΣΥΡΙΖΑ, ώστε να αντιμετωπίσει την έκταση της διαφθοράς εν τη γεννέσει της και οι οποίες δυστυχώς ματαιώνονται από την κυβέρνηση της ΝΔ.

 

Διαβάστε επίσης