Κουκάκι: Η αστυνομία μπήκε στο υπό κατάληψη κτίριο - ΦΩΤΟ - ΝΕΟΤΕΡΑ

Εικόνες από την οδό Ματρόζου

Νεότερη Ενημέρωση: Η αστυνομία κατάφερε να μπει λίγο μετά τις 20:00 στο υπό κατάληψη κτίριο της οδού Ματρόζου, στο οποίο βρίσκονται αντιεξουσιαστές.

Την ώρα που οι αντιεξουσιαστές πετούσαν από τα μπαλκόνια πέτρες, μπογιές και διάφορα άλλα αντικείμενα για να εμποδίσουν την έφοδο των αστυνομικών, οι άνδρες των ΜΑΤ κατάφεραν να ανοίξουν την είσοδο και να μπουν στο κτίριο.

Αναμένεται ανάλογη επιχείρηση και στο υπό κατάληψη κτίριο της οδού Παναιτωλίου.

Νεότερη Ενημέρωση: Η αστυνομία επιχειρεί να μπει στο υπό κατάληψη κτίριο που βρίσκεται στην οδό Μαντρόζου στο Κουκάκι, με τους αντιεξουσιαστές να τους πετάνε πέτρες από τα παράθυρα.

Με εντολή εισαγγελέα, το απόγευμα του Σαββάτου, δόθηκε το πράσινο φως στους αστυνομικούς για να ξεκινήσουν την επιχείρηση, ενώ νωρίτερα υπήρξε ένταση με αλληλέγγυους που είχαν βρεθεί έξω από το κτίριο.

Οι άνδρες της αστυνομίας προσπαθούν με τροχό να ανοίξουν την πόρτα, ενώ επιχειρούν και από τις δύο πλευρές του κτιρίου, εντός του οποίου βρίσκονται αντιεξουσιαστές.

k44.jpg

k66667.jpg

ke2.jpg

Πηγή: newsbeast.gr

Πρώτη Ενημέρωση: Επεισόδια και προσαγωγές σημειώθηκαν λίγο μετά την ανακατάληψη των κτιρίων επί της οδού Ματρόζου 45 και Παναιτωλίου 21 στο Κουκάκι από αντιεξουσιαστές. Τα εν λόγω κτίρια είχαν εκκενωθεί μετά από αστυνομική επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. πριν από περίπου ένα μήνα.

Στην περιοχή έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις ενώ σημειώθηκαν επεισόδια μεταξύ των ανδρών των ΜΑΤ και των αντιεξουσιαστών.

Οι Αρχές προχώρησαν σε προσαγωγές εννέα ατόμων που βρίσκονταν έξω από τα κτίρια που έχουν ανακαταληφθεί.

Δείτε ΕΔΩ φωτογραφίες

Διαβάστε επίσης