Παιδική σκηνή: "Η λίμνη των κύκνων" στο ΠΑΝΘΕΟΝ

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 19 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Η Αθηναϊκή παιδική σκηνή παρουσιάζει την παιδική  θεατρική παράσταση των Βασίλι Γκέλτσερ και Βλαντ Μπεγκίτσεφ σε μουσική Τσαϊκόφσκι  

‘’Η ΛΙΜΝΗ ΤΩΝ ΚΥΚΝΩΝ’’ το παραμύθι των παραμυθιών!!!

Η Λίμνη των κύκνων μας ταξιδεύει στο όνειρο , στο χώρο της μαγείας και των ξωτικών . Η παραμυθένια ατμόσφαιρα του έργου μας οδηγεί μικρούς και μεγάλους, πίσω  στην αθωότητα.

Κεντρικό θέμα της ιστορίας η αγάπη του νεαρού πρίγκιπα Ζίγκφριντ και της όμορφης πριγκίπισσας Οντέντ. Στην πριγκίπισσα έχει κάνει μάγια ο κακός μάγος Φον Ρόμπαρκ . Κάθε μέρα μεταμορφώνεται σε κύκνο και παίρνει την αληθινή της μορφή μόνο την νύχτα . Τα μάγια θα λυθούν και η Οντέντ θα λυτρωθεί  αν βρεθεί κάποιος να την αγαπήσει πιο πολύ και από την  ιδία του την ζωή. Η αγνή αγάπη νικάει πάντοτε το κακό.

 Στην παράσταση παίζουν και χορεύουν : 

Αδαμοπούλου Π., Γερωνυμάκης Μ. Κοντός Α. ,Λάλλου Κ., Παγκάλου Δ , Τσελίκη Μ., Χονδρογιάννη Ε. , Χρυσάνθου Δ. , στον ρόλο του Τριβελίνου ο Αλέξανδρος Φιλιππόπουλος. Σκηνοθεσία Παπαϊωάνου Δημήτρης  , χορογραφίες Παγκάλου Δήμητρα , σκηνοθετική επιμέλεια και υποκριτική διδασκαλία Φιλιππόπουλος Αλέξανδρος .

Στην παράσταση συμμετέχει κλασσικό μπαλέτο.


ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ 

12.00 και 17.30 

 

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ 

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ 8 

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 10 

 

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ 

Ταμείο Θεάτρου ΠΑΝΘΕΟΝ Τηλ. 2610325-778 (10.00 – 13.00 & 19.00 – 21.00)

 

Διαβάστε επίσης