Παιδική σκηνή: “Η λίμνη των κύκνων” στο ΠΑΝΘΕΟΝ

13/01/2020 | 12:00

Η Αθηναϊκή παιδική σκηνή παρουσιάζει την παιδική  θεατρική παράσταση των Βασίλι Γκέλτσερ και Βλαντ Μπεγκίτσεφ σε μουσική Τσαϊκόφσκι  

‘’Η ΛΙΜΝΗ ΤΩΝ ΚΥΚΝΩΝ’’ το παραμύθι των παραμυθιών!!!

Η Λίμνη των κύκνων μας ταξιδεύει στο όνειρο , στο χώρο της μαγείας και των ξωτικών . Η παραμυθένια ατμόσφαιρα του έργου μας οδηγεί μικρούς και μεγάλους, πίσω  στην αθωότητα.

Κεντρικό θέμα της ιστορίας η αγάπη του νεαρού πρίγκιπα Ζίγκφριντ και της όμορφης πριγκίπισσας Οντέντ. Στην πριγκίπισσα έχει κάνει μάγια ο κακός μάγος Φον Ρόμπαρκ . Κάθε μέρα μεταμορφώνεται σε κύκνο και παίρνει την αληθινή της μορφή μόνο την νύχτα . Τα μάγια θα λυθούν και η Οντέντ θα λυτρωθεί  αν βρεθεί κάποιος να την αγαπήσει πιο πολύ και από την  ιδία του την ζωή. Η αγνή αγάπη νικάει πάντοτε το κακό.

 Στην παράσταση παίζουν και χορεύουν : 

Αδαμοπούλου Π., Γερωνυμάκης Μ. Κοντός Α. ,Λάλλου Κ., Παγκάλου Δ , Τσελίκη Μ., Χονδρογιάννη Ε. , Χρυσάνθου Δ. , στον ρόλο του Τριβελίνου ο Αλέξανδρος Φιλιππόπουλος. Σκηνοθεσία Παπαϊωάνου Δημήτρης  , χορογραφίες Παγκάλου Δήμητρα , σκηνοθετική επιμέλεια και υποκριτική διδασκαλία Φιλιππόπουλος Αλέξανδρος .

Στην παράσταση συμμετέχει κλασσικό μπαλέτο.

ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ 

12.00 και 17.30 

 

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ 

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ 8 

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 10 

 

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ 

Ταμείο Θεάτρου ΠΑΝΘΕΟΝ Τηλ. 2610325-778 (10.00 – 13.00 & 19.00 – 21.00)

 

Ιβανίσεβιτς για Τσιτσιπά: «Δεν έχω ξαναδεί πιο αγύμναστο παίκτη στη ζωή μου»

Καιρός: Δυνατοί άνεμοι και έντονη ζέστη σήμερα Παρασκευή στην Πάτρα

ΗΠΑ: Εκτρέφουν δισεκατομμύρια μύγες και ο λόγος είναι πολύ σοβαρός

Πρόστιμο 190.000 δολαρίων σε κλινική του Περού που αποκάλυψε τον ιατρικό φάκελο της Σακίρα

Μακροζωία: Οι must κανόνες για γερή καρδιά

Κινητά, social και βιντεοπαιχνίδια: Η συμπεριφορά των παιδιών το… κλειδί

Χοιρινές πανσέτες με σάλτσα μουστάρδας

Δέσποινα Βανδή και Βασίλης Μπισμπίκης αγκαλιά στην παραλία