Ο Σύλλογος Προστασίας Υγείας & Περιβάλλοντος Κ.Υ Χαλανδρίτσας κόβει την πίτα του

14/01/2020 | 08:49

Ο Σύλλογος Προστασίας Υγείας & Περιβάλλοντος της περιοχής του Κέντρου Υγείας Χαλανδρίτσας θα πραγματοποιήσει την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020 την ετήσια Γενική Συνέλευση, η οποία θα ξεκινήσει στις 5:30 μμ. ακριβώς, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ερυμάνθου.

            Θέματα Ημερήσιας Διάταξης: Διοικητικός & Οικονομικός Απολογισμός.

            Καλούνται τα τακτικά μέλη του Συλλόγου να παρευρεθούν.  

            Στα πλαίσια της Γενικής Συνέλευσης θα πραγματοποιηθεί και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, η οποία θα αρχίσει στις 6:30 μμ ακριβώς. Επίσης θα κόψουν την ίδια ώρα την πίτα τους οι συνεργαζόμενοι Πολιτιστικοί Σύλλογοι της 9ης γιορτής τσίπουρου.

            Στην τελετή της κοπής της πίτας θα συμμετάσχει η χορωδία της ΚΟΙΝΟΤΟΠΙΑΣ υπό τη διεύθυνση της  κας. Λίνας Γερονίκου.

            Προσκαλούνται οι εκπρόσωποι της Εκκλησίας, οι φορείς της τοπικής Αυτοδιοίκησης, των τοπικών Πολιτιστικών Συλλόγων, οι εκπρόσωποι των Υπηρεσιών καθώς και τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου, να παρευρεθούν και να τιμήσουν την εκδήλωση.

Ονόματα πασίγνωστων Πατρινών στη δικογραφία για το κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού – Διακινούσαν τεράστια “μαύρα” ποσά, κυκλοφορούσαν με πανάκριβα αυτοκίνητα (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός επιχειρηματίας της εστίασης Αντώνης Λάγιος

Μεγάλη φωτιά σε πτηνοτροφική μονάδα στη Δυτική Αχαΐα – Ακούστηκαν εκρήξεις (ΦΩΤΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Αχαΐα: Νεαρός βρέθηκε κρεμασμένος σε θερμοκήπιο – Κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ

Πάτρα: “Έφυγε” από την ζωή ο “γίγαντας” της πυγμαχίας Αλέξης Πεφάνης

Ακτή Δυμαίων: Άνοιξε το ρεύμα προς Πάτρα – Απειλούνται σπίτια, νερό και στα κάθετα δρομάκια (ΦΩΤΟ)

Ο ξακουστός θίασος «VARATE» ξανακτιπά απόψε με την τραγοδία «ΜΥΔΙΑ»

Κακοκαιρία – Πάτρα: Ζητήθηκε η εκκένωση σπιτιού, εξαιτίας της κατολίσθησης