Ο Σύλλογος Προστασίας Υγείας & Περιβάλλοντος Κ.Υ Χαλανδρίτσας κόβει την πίτα του

14/01/2020 | 08:49

Ο Σύλλογος Προστασίας Υγείας & Περιβάλλοντος της περιοχής του Κέντρου Υγείας Χαλανδρίτσας θα πραγματοποιήσει την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020 την ετήσια Γενική Συνέλευση, η οποία θα ξεκινήσει στις 5:30 μμ. ακριβώς, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ερυμάνθου.

            Θέματα Ημερήσιας Διάταξης: Διοικητικός & Οικονομικός Απολογισμός.

            Καλούνται τα τακτικά μέλη του Συλλόγου να παρευρεθούν.  

            Στα πλαίσια της Γενικής Συνέλευσης θα πραγματοποιηθεί και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, η οποία θα αρχίσει στις 6:30 μμ ακριβώς. Επίσης θα κόψουν την ίδια ώρα την πίτα τους οι συνεργαζόμενοι Πολιτιστικοί Σύλλογοι της 9ης γιορτής τσίπουρου.

            Στην τελετή της κοπής της πίτας θα συμμετάσχει η χορωδία της ΚΟΙΝΟΤΟΠΙΑΣ υπό τη διεύθυνση της  κας. Λίνας Γερονίκου.

            Προσκαλούνται οι εκπρόσωποι της Εκκλησίας, οι φορείς της τοπικής Αυτοδιοίκησης, των τοπικών Πολιτιστικών Συλλόγων, οι εκπρόσωποι των Υπηρεσιών καθώς και τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου, να παρευρεθούν και να τιμήσουν την εκδήλωση.

Τραγωδία στην Αχαΐα – “Έσβησε” 6χρονη

Απανθρακώθηκε νεαρός σε σοκαριστική μετωπική σύγκρουση οχημάτων στο Αγρίνιο (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Δυτ. Ελλάδα: Σοβαρό επεισόδιο μεταξύ τριών ατόμων – Βγήκαν μαχαίρια!

Πάτρα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του

Πανικός στο κέντρο της Πάτρας: Σωλήνας έφυγε από οικοδομή και έπεσε πάνω σε αυτοκίνητα – Στο ένα βρισκόταν μητέρα με ανήλικα παιδιά ΦΩΤΟ

Λευκάδα: 24χρονη κατέρρευσε ενώ της γίνονταν πρόταση γάμου – Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή

Ξάνθη: Νεκροί εντοπίστηκαν οι δύο 16χρονοι που είχαν εξαφανιστεί την Κυριακή

Πάτρα: Ληστεία σε μίνι μάρκετ τα ξημερώματα – Ο δράστης απείλησε με μαχαίρι τον υπάλληλο