Πέθανε η γνωστή δημοσιογράφος και τηλεκριτικός Χριστίνα Λυκιαρδοπούλου

 

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή η γνωστή δημοσιογράφος και τηλεκριτικός Χριστίνα Λυκιαρδοπούλου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η Χριστίνα Λυκιαρδοπούλο πέθανε από ανακοπή καρδιάς και ο θάνατός της διαπιστώθηκε στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα.

Η Χριστίνα Λυκιαρδοπούλου εργάστηκε σε εφημερίδες, περιοδικά καθώς και στην κρατική τηλεόραση. Δούλεψε, εκτός από πολλές εφημερίδες, και στην τηλεόραση κάνοντας δελτία ειδήσεων στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο.

Μάλιστα ήταν η πρώτη γυναίκα που είπε δελτίο ειδήσεων στην Κρατική Τηλεόραση. «Τον Οκτώβριο του 1970 μαθητευόμενη ακόμη στο τηλεοπτικό πεδίο από το Σαράντη Μιχαλόπουλο τότε, μου δόθηκε μία μεγάλη ευκαιρία. Αρρώστησε ένα βράδυ, δε μπορούσε να βγει στο δελτίο και έτσι βγήκα εγώ. Από τότε το παρουσίασα αρκετές φορές μέχρι τη στιγμή που ο τότε αρχηγός των Ενόπλων Δυνάμεων, Οδυσσέας Αγγελής, είπε ότι οι γυναίκες βγαίνουν στις ειδήσεις μόνο στις κομμουνιστικές χώρες και έτσι διακόπηκε η πορεία μου» είχε πει για αυτό μιλώντας πριν λίγα χρόνια αποκλειστικά στο newsbeast.gr.

Η Χριστίνα Λυκιαρδοπούλου καθημερινά μέσα από την στήλη της TVVIBES του Ελεύθερου Τύπου σχολίαζε με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο την τηλεοπτική επικαιρότητα.

Ήταν για χρόνια παντρεμένη με τον δημοσιογράφο Μέμο Φαράκο που είχε πεθάνει το 2013 και είχαν αποκτήσει μαζί μία κόρη, την Μαρία.

Διαβάστε επίσης