Πάτρα: “Ξεπάγιασαν” στο νοσοκομείο “Αγ. Ανδρέας” ανύπαρκτη η θέρμανση!

Το σωματείο εργαζομένων στο νοσοκομείο “Αγ. Ανδρέας” με ανακοίνωσή του κάνει γνωστό πως υπάρχει πλήθος παραπόνων για την έλλειψη θέρμανσης. Συγκεκριμένα αναφέρει:

Έντονα τα παράπονα Ασθενών, Συνοδών αλλά και Εργαζομένων για την θέρμανση στο Νοσοκομείο, που τις τελευταίες ημέρες, παρά τις χαμηλές θερμοκρασίες, είναι ελλιπής και σε κάποιους χώρους ανύπαρκτη.

           Παρά τις σχετικές προειδοποιήσεις για χαμηλές θερμοκρασίες, δυστυχώς αυτές μας βρήκαν κάπως απροετοίμαστους.

       Τμήματα και κλινικές καθ΄ όλη την διάρκεια του 24ωρου δεν έχουν την θέρμανση που χρειάζεται, δεδομένου ότι σε κάποια τμήματα δεν λειτουργούν ούτε τα AIRCONTISION.

            Kαταγγέλλουμε αυτήν την κατάσταση και απαιτούμε άμεσα την εξεύρεση της άκρως αναγκαίας και απαραίτητης λύσης.

Σφοδρή καταιγίδα με ισχυρούς ανέμους στην Πάτρα – “Πέταξε” τσεκούρι από μπαλκόνι (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Σοκαριστική καταγγελία – “Έπιασε τη μητέρα μου από το λαιμό, την πέταξε στο κρεβάτι και την βίασε”!

Πάτρα: Κατέρρευσε σπίτι στην Ανω Πόλη (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Μεθυσμένος τα έκανε λίμπα στην Παιδιατρική Κλινική του Ρίου

Πάτρα: Επιτέθηκαν σε τρεις 19χρονους επειδή ο ένας φορούσε μπλούζα με ελληνική σημαία!-Τους χτύπησαν με ρόπαλα και σιδηρογροθιές

Πάτρα: Ο οδοντίατρος που “έσπασε” ιατρείο, επιτέθηκε και σε αστυνομικό!

Οταν ο Άδωνις διάβασε την εφημερίδα της ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Πάτρα: “Κλειστή” για ώρες η Ακτή Δυμαίων- Τεράστια ταλαιπωρία για τους οδηγούς