Αίγιο: Ιερώνυμος και Ψυχράμη σε ευαγή Ιδρύματα - ΦΩΤΟ

ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΩΝ ΘΕΟΦΑΝΕΙΩΝ

Η «ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ» και η επικεφαλής της Βασιλική Ψυχράμη, ακολουθώντας τις αρχές που χαρακτηρίζουν την παράταξη, στέκονται πλάι στον συνάνθρωπο και στηρίζουν ιδρύματα και δομές της Αιγιάλειας. Την Κυριακή 5 Ιανουαρίου, παραμονή της εορτής των Θεοφανείων, αντιπροσωπεία της «ΠΟΙΟΤΙΚΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ» μαζί με την κ. Ψυχράμη αλλά και τον Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Ιερώνυμο, πραγματοποίησαν επισκέψεις στο «Σπίτι» του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στην Τέμενη και στο Ίδρυμα της Ιεράς Μητροπόλεως «Αγάπης Μέλαθρον ΄΄Ο Άγιος Χαράλαμπος΄΄».

Στις επισκέψεις, εκτός της αντιδημάρχου κ. Ψυχράμη, από την «ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ» συμμετείχαν οι αντιδήμαρχοι Στράτος Βαρδάκης και Παναγιώτης Μαρινόπουλος καθώς και οι Γιώτα Γκρέμου, Γιάννης Γιδάς, Ανδρέας Μεσήνης, Χριστίνα Πλατάνου, Αντώνης Θεοδούλης, Αλέκα Τηλιγάδη και Λεωνίδας Σκαρτσίλας. Τον Μητροπολίτη κ. Ιερώνυμο συνόδευε ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως Αριμανδρίτης π. Ιωακείμ Βενιανάκης.

Στο «Σπίτι» του «Χαμόγελου του Παιδιού» έγιναν δεκτοί με μεγάλο ενθουσιασμό από μικρούς και μεγάλους. Τους επισκέπτες υποδέχθηκε ο Συντονιστής του Οργανισμού στην περιοχή Δημήτρης Αγγελόπουλος, Κοινωνικοί Λειτουργοί και Εκπαιδευτικοί, ενώ άπαντες μοιράστηκαν χαρούμενες στιγμές με τα παιδιά που κυριολεκτικά αγκάλιασαν τους επισκέπτες και δέχθηκαν με χαρά τα γλυκίσματα που τους προσέφεραν για να λάβουν και από μία χριστουγεννιάτικη κάρτα που δημιούργησαν τα ίδια τα παιδιά.

Μάλιστα, ο Μητροπολίτης ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις και το εκκλησάκι του «Σπιτιού», δηλώνοντας εντυπωσιασμένος, ενώ μοίρασε στα παιδιά από μία μικρή εικόνα της Παναγίας Τρυπητής και έναν σταυρό. Η κ. Ψυχράμη και τα μέλη της «ΠΟΙΟΤΙΚΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ» ενημερώθηκαν για την λειτουργία της δομής, λαμβάνοντας ταυτόχρονα τις αυθόρμητες εκδηλώσεις αγάπης των παιδιών…

Εν συνεχεία, επισκέφθηκαν όλοι μαζί τον Οίκο Ευγηρίας «Αγάπης Μέλαθρον ΄΄Ο Άγιος Χαράλαμπος΄΄» της Ιεράς Μητροπόλεως, εκεί όπου έγιναν δεκτοί από τον διευθυντή του Ιδρύματος Σαράντη Μουτσάτσο. Ξεναγήθηκαν στους χώρους του Ιδρύματος, στον όροφο κατάκοιτων αλλά και στην πτέρυγα των αυτοεξυπηρετούμενων, προσέφεραν τα δώρα τους και αντάλλαξαν θερμές ευχές με τους ηλικιωμένους, οι οποίοι διαβιούν σε ένα όμορφο και ασφαλές περιβάλλον.

Σε δήλωσή της για την κοινωνική δράση της «ΠΟΙΟΤΙΚΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ», η κ. Ψυχράμη, αφού επαίνεσε το σπουδαίο έργο που επιτελείται και στα δύο ιδρύματα, τόνισε: ΄΄Ήταν δύο επισκέψεις σε αντίστοιχες κοινωνικές δομές της περιοχής από τις οποίες λάβαμε μεγάλη χαρά αλλά και δύναμη για να συνεχίσουμε το έργο μας για τον δήμο Αιγιαλείας. Έχουμε υποχρέωση να στηρίξουμε τόσο τις εν λόγω δομές όσο και άλλες που λειτουργούν στον δήμο μας. Η δράση μας δεν σταματά εδώ. Έχουμε ως στόχο την δημιουργία των καλύτερων συνθηκών για τον άνθρωπο, την αξιοπρεπή διαβίωση, τις ίσες ευκαιρίες΄΄. Και πρόσθεσε: ΄΄Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους εργάζονται στις κοινωνικές δομές, για το έργο και την προσφορά τους στο κοινωνικό σύνολο και ευχόμαστε σε όλο τον κόσμο «Καλή και ευλογημένη χρονιά με υγεία και αγάπη!»΄΄.

Διαβάστε επίσης