Άγριες μέλισσες: Το πρώτο spoiler της χρονιάς – Η εγκυμοσύνη που ανατρέπει τα πάντα

01/01/2020 | 12:52

 

Η Θεοδοσία είναι έγκυος και αυτό είναι το πρώτο spoiler της χρονιάς για τις Άγριες Μέλισσες. 

ΗΕλένη αντιλαμβάνεται πως είναι εγκλωβισμένη στον ερωτά της για τον Λάμπρο. Είναι, όμως, και πολύ απογοητευμένη, καθώς αρχίζει να πιστεύει πως δεν θα μπορέσει να κερδίσει τον Δούκα. Έτσι, παίρνει μία μεγάλη απόφαση για τη ζωή της και την προσωπική της ευτυχία.

Μόνο που η Θεοδοσία πρόκειται να ανατρέψει, ακόμη μία φορά, τα σχέδια του Λάμπρου. Η κοπέλα χάνει τις αισθήσεις της και ο Λάμπρος, ανήσυχος, καλεί τη Ρίζω για να την εξετάσει. Η τελευταία ανακοινώνει στον δάσκαλο και στον Μιλτιάδη τα ευχάριστα νέα για την εγκυμοσύνη της Θεοδοσίας.Ο Λάμπρος, όμως, είναι σε απελπιστική θέση, καθώς δεν ξέρει πώς πρέπει να χειριστεί την κατάσταση. Να πει την αλήθεια στην Ελένη ή να χωρίσει τη μητέρα του παιδιού του; Ωστόσο, σύμφωνα με το My tv, η Ελένη μαθαίνει τα νέα της εγκυμοσύνης και είναι σοκαρισμένη. Τότε, όσο και αν την πονάει, ζητάει από τον Λάμπρο να γυρίσει κοντά στη γυναίκα του και εκείνη να την ξεχάσει οριστικά. Ο δάσκαλος, μην έχοντας άλλη επιλογή, ακολουθεί τη φωνή της λογικής και αποφασίζει να δεχτεί τους όρους της Θεοδοσίας και να μείνει μακριά απ’ την Ελένη κάνοντας έτσι μια καινούργια αρχή στον γάμο τους.

Παράλληλα, η Ελένη παλεύει με τα αισθήματα της για τον Κυπραίο.

Λικέρ Baileys
22/12/2025 | 19:32

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας

Πάτρα: Παρέσυρε 27χρονη αστυνομικό με το ΙΧ της