Super League 1: Στους διαιτητές το «μπαλάκι» για το μέλλον του πρωταθλήματος

Λυσάνδρου: Περιμένουμε την απόφαση τους σε αυτά που τους προτείναμε

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΠΟ μεταξύ των ανθρώπων της ΚΕΔ, εκπροσώπων της Super League και τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, χωρίς να υπάρξει όμως οριστικό αποτέλεσμα.

Οι επιτελείς της Λίγκας προσπάθησαν να πείσουν τους Έλληνες διαιτητές να μην απέχουν από τα καθήκοντα τους μέχρι τις 17 Ιανουαρίου, όπως έχουν εξαγγείλει, καθώς με αυτόν τον τρόπο θα πάει πίσω ο προγραμματισμός του πρωταθλήματος της Super League 1, αλλά και του Κυπέλλου Ελλάδας.

Πλέον, το «μπαλάκι» έχει περάσει στην πλευρά των ρέφερι, καθώς μετά το πέρας της συνάντησης, οι Θανάσης Τζήλος, Πραξιτέλης Ζαχαριάδης και Τάσος Παπαπέτρου, που αποτελούσαν την αντιπροσωπεία τους, απομονώθηκαν ώστε να αποφασίσουν τι θα κάνουν εν τέλει.

Από την πλευρά της Super League, ο Μηνάς Λυσάνδρου είπε: «Ήταν μία μακρά συνάντηση, ενώ υπήρξε και το κομμάτι που ήταν παρόντες οι εκπρόσωποι των διαιτητών. Επειδή εκκρεμεί μία δική τους εσωτερική διαδικασία ως προς τις εξελίξεις, θα ήθελα να σεβαστώ αυτό που έχουν ορίσει ως τρόπο επικοινωνίας. Δεν θα ήθελα να τοποθετηθώ για οποιοδήποτε αποτέλεσμα, αφού εκκρεμεί τι θα αποφασίσουν εκείνοι. Για οτιδήποτε προκύψει, θα υπάρξει επίσημη τοποθέτησης της Λίγκας».

Διαβάστε επίσης