Χρήστος Γούτος: «Από τα απατηλά λόγια του 2019 απέναντι στους εφήμερους εξουσιαστές το 2020»

ΤΟ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ "ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΤΩΡΑ"

«Το 2019, ενώσαμε αυτοδιοικητικές δυνάμεις, ενώσαμε τους πολίτες της κοινωνίας μας και όλοι μαζί κάναμε ένα ειλικρινές βήμα για την πρόοδο της Αιγιάλειας.

Το 2019, ήρθαμε πιο κοντά ο ένας με τον άλλον, ρίξαμε τείχη που μας χώριζαν επί δεκαετίες και στήσαμε υγιείς γέφυρες επικοινωνίας και συνεργασίας.

Το 2019, χωρίς μεγάλα και απατηλά λόγια, όλοι εσείς,  μας καταστήσατε ως την πιο μεγάλη δημοτική παράταξη του τόπου και αναλάβαμε πλήρως τις ευθύνες μας απέναντί σας.

Το 2020, έχουμε χρέος να αναδείξουμε τα μικρά καθημερινά και μεγάλα προβλήματα του τόπου, που μια ανίερη συμμαχία μικρότερων δημοτικών δυνάμεων συνεχίζει να διαχειρίζεται με προχειρότητα, δίχως σχέδιο και πρόγραμμα, από εκείνα που πρόβαλλαν κατά την προεκλογική περίοδο.

Το 2020, εγώ και όλα τα στελέχη της Δημοτικής Παράταξης «Αιγιάλεια Αύριο» έχουμε χρέος, να αντιπαλέψουμε το εφήμερο και εύθραυστο κατασκεύασμα που λέγεται δημοτική αρχή, προωθώντας θεσμικά εκείνες τις πρωτοβουλίες και  λύσεις που απαιτεί και έχει ανάγκη η περιοχή μας.

Το 2020, η Αιγιάλεια θα πρέπει να κερδίσει πολλά στοιχήματα, που σήμερα παραμένουν στο περιθώριο της τοπικής πολιτικής ζωής.

-  Να βρεθεί μόνιμη λύση για τα σκουπίδια, μακρυά από λογικές αστείων παραμυθιών, κοστοβόρας μεταφοράς και συνεχούς επιβάρυνσης του περιβάλλοντος, με ατολμία και κοντόφθαλμες τακτικές άκρατου λαϊκισμού και τοπικισμού.

- Να ισχυροποιήσουμε το δημόσιο τομέα, στην Υγεία, στην Οικονομική Διοίκηση, στην Αγροτική Ανάπτυξη κ.ά.

- Να επαναφέρουμε στο προσκήνιο το παρατημένο θέμα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, με την ενδυνάμωση του τοπικού Πανεπιστημιακού Παραρτήματος.

- Να υλοποιήσουμε τα μεγάλα πλάνα αξιοποίησης των Λιμενικών Εγκαταστάσεων και των υποδομών στις Μεταφορές και το Περιβάλλον.

- Να ανυψώσουμε τον πλούσιο Πολιτισμό μας, που σήμερα περιορίζεται σε καρικατούρες παροδικές και φθηνές απομιμήσεις μεγαλουπόλεων, εγκαταλείποντας τα τοπικά παραδοσιακά στοιχεία.

- Να προωθήσουμε στρατηγικές ανάδειξης του Τουριστικού μας προϊόντος, που παραμένει καθηλωμένο σε ξεπερασμένα πρότζεκτ προβολής, δίχως υποδομές,

- Να δούμε, πρωτίστως, τις καθημερινές ανάγκες των συνδημοτών μας, στην Οδοποιία και τον Ηλεκτροφωτισμό, χωρίς τις εύκολες λύσεις του χαρατσώματος μέσω της υπερχρέωσης για τα Δημοτικά Τέλη.

Το 2020, έχοντας υγεία και δύναμη, σας καλώ όλους, να συνεχίσουμε την κοινή προσπάθεια απέναντι στους λάτρεις της δημόσιας καρέκλας, που ξέχασαν αυτά που τους χώριζαν και τους χωρίζουν, μόνο και μόνο για να γεύονται σήμερα την εξουσία, δίχως μπούσουλα, δίχως στόχους, παρά μόνο το φαίνεσθαι ως οι... απόλυτοι εξουσιαστές που ποδοπατούν τη λαϊκή εντολή και ενίοτε το νόμο.

Σας εύχομαι, μια Καλή Χρονιά, ατομικά και οικογενειακά και σας διαβεβαιώ πως θα είμαστε δίπλα σας για όλα εκείνα που θα κάνουν την Αιγιάλεια μια αξιοπρεπή περιοχή...του Αύριο».! 
 

Διαβάστε επίσης