Μπλακ άουτ εν πλω για το Superfast XI - Απέπλευσε από Πάτρα - Αναστάτωση στους εκατοντάδες επιβάτες - ΝΕΟΤΕΡΑ

ΩΡΕΣ ΑΓΩΝΙΑΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Νεότερη Ενημέρωση: Κανονικά συνεχίζει το ταξίδι του το Superfast XI, καθώς αποκαταστάθηκε η βλάβη που προκάλεσε μπλακ αουτ εν πλω.

Όπως έγραψε νωρίτερα το tempo24.news, ο Καπετάνιος ενημέρωσε το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πατρών για το πρόβλημα, επισημαίνοντας που θα αντιμετωπιστεί με ίδια μέσα και δεν υπάρχει λόγος επιστροφής του καραβιού στο λιμάνι της Αχαϊκής Πρωτεύουσας. 

Πρώτη Ενημέρωση: Πρόβλημα εν πλω παρουσιάστηκε στο πλοίο Superfast XI που εκτελεί το το δρομολόγιο Πάτρα - Ηγουμενίτσα - Ιταλία.

Το πλοίο απέπλευσε στις 5.30 το απόγευμα της Παρασκευής από το λιμάνι της Πάτρας με προορισμό την Ιταλία

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news,  αντιμετώπισε πρόβλημα με τα φίλτρα στις μηχανές ενώ βρισκόταν ανοικτά της νήσου Οξεία. Αποτέλεσμα να σημειωθεί μπλακ αουτ να τεθούν εκτός λειτουργίας όλες οι μηχανές και τα φώτα, ενώ μόνο τα φώτα ασφαλείας είναι ανοιχτά. Πηγές του tempo24.news, αναφέρουν πως ο Καπετάνιος έχει ενημέρωσει για το πρόβλημα, επισημαίνοντας που θα αντιμετωπιστεί με ίδια μέσα και δεν υπάρχει λόγος επιστροφής του καραβιού στο λιμάνι της Αχαϊκής Πρωτεύουσας. 

Στο πλοίο σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία επιβαίνουν συνολικά 360 επιβάτες εκ των οποίων 60 είναι οδηγοί φορτηγών και το πλήρωμα.

 

Διαβάστε επίσης