Παναγιώτης – Ραφαήλ: «Βλέπουμε καλύτερα το παιδί μας, οι γιατροί είναι αισιόδοξοι», λένε οι γονείς του

26/12/2019 | 20:23

Xαμόγελο και ελπίδα σκορπίζει η εξέλιξη της υγείας του μικρού Παναγιώτη Ραφαήλ. Οι γονείς του μίλησαν, από τη Βοστώνη, για τα πρώτα σημάδια βελτίωσης, αλλά και για τη μάχη που δίνει καθημερινά ο μικρός ήρωας.

Έναν μήνα μετά τη γονιδιακή θεραπεία που έλαβε ο μικρός δείχνει σημάδια εξέλιξης.

«Είναι Χριστούγεννα που περνούν το μήνυμα αισιοδοξίας για εμάς», είπε η μητέρα του στο Open και σημείωσε: «βλέπουμε το παιδί μας να πηγαίνει καλύτερα και θεωρούμε ότι όλα αυτά είναι θαύμα με τον τρόπο που έγιναν. Είναι η μοναδική ημέρα που δεν έχουμε νοσοκομείο γιατί όλες τις άλλες μέρες έχουμε να επισκεφθούμε γιατρούς για θεραπείες».

«Οι γιατροί είναι αισιόδοξοι και εμείς ακόμα περισσότερο γιατί βλέπουμε το παιδί μας, μέρα με τη μέρα να δυναμώνει» ανέφερε, από την πλευρά του, o πατέρας του αγοριού.

Στο μεταξύ, Έλληνες από κάθε πλευρά της Γης έχουν ανοίξει την αγκαλιά τους για τον μικρό ήρωα που δίνει καθημερινή μάχη με τη σπάνιας μορφής ασθένεια.

«Θέλουμε να έρθει η μέρα που το παιδί μας θα μπορεί να αγκαλιάζει συγγενείς, φίλους, παιδιά και να παίζει μαζί τους. Πλησιάζει αυτή η μέρα» πρόσθεσε ο πατέρας.

Παναγιώτης - Ραφαήλ: «Βλέπουμε καλύτερα το παιδί μας, οι γιατροί είναι αισιόδοξοι», λένε οι γονείς του

https://youtu.be/WgCpfIKM7WM

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας