Πάτρα: Μαχαίρωσε και εγκατέλειψε τη σύντροφό του ανήμερα των Χριστουγέννων - Σε εξέλιξη οι έρευνες της Αστυνομίας για το αιματηρό περιστατικό

Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται το θύμα

 

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι αστυνομικές έρευνες για το αιματηρό επεισόδιο που σημειώθηκε ανήμερα των Χριστουγέννων όπως έγραψε το tempo24.

Μια γυναίκα εντοπίστηκε αιμόφυρτη στον δρόμο και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, ενώ αναμένεται και το πόρισμα του ιατροδικαστή. 

Πάτρα: Γυναίκα βρέθηκε μαχαιρωμένη στην Πατρών Αθηνών - Συνελήφθη ο δράστης

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα εντοπίστηκε στην άκρη της εθνικής οδού Πατρών- Αθηνών, στο ύψος του Δρεπάνου. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, φέρεται να διαπληκτίστηκε λίγο μετά τις 9.30 το βράδυ των Χριστουγέννων με τον άνδρα που φέρεται να διατηρεί σχέση μαζί του. Ο δράστης, δε δίστασε, κατά τη διάρκεια του διαπληκτισμού να τραυματίσει τη σύντροφό του με μαχαίρι.

Αμέσως μετά, ο δράστης έφυγε από το σημείο προς άγνωστη κατεύθυνση, ενώ η άτυχη γυναίκα εντοπίστηκε αιμόφυρτη στον δρόμο.

Αμέσως ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο το οποίο την μετέφερε στο ΠΠΝΠ. Εκεί η γυναίκα κατονόμασε τον δράστη και αμέσως ξεκίνησαν αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή, με αποτέλεσμα να εντοπιστεί από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και να συλληφθεί.

Πάνω του βρέθηκε το ματωμένο μαχαίρι και προσήχθη στην Ασφάλεια Πατρών. Αναμένεται να σχηματιστεί σε βάρος του δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση του νόμου περί όπλων, με την οποία θα οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα Πρωτοδικών.  Πατρών.

Διαβάστε επίσης