Σάλος στο Twitter με το χριστουγεννιάτικο μήνυμα της Μελάνια Τραμπ - ΦΩΤΟ

 

Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ Μελάνια Τραμπ έστειλε το δικό της μήνυμα για τα Χριστούγεννα μέσω ανάρτησης που έκανε στον προσωπικό λογαριασμό στο Twitter και δεν έμεινε ασχολίαστο από τους χρήστες του μέσου κοινωνικής δικτύωσης.

Η Μελάνια Τράμπ ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία ποζάρει μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο και ενώ μιλά στο τηλέφωνο, φορώντας εντυπωσιακά ρούχα και έγραψε: “Παραμονή Χριστουγέννων και ο Άγιος Βασίλης δουλεύει σκληρά για να παραδώσει παιχνίδια στα παιδιά σε όλο τον κόσμο. Μία θαυμάσια παράδοση” και ευχαρίστησε την ιστοσελίδα NORAD που έδωσε τη δυνατότητα στα παιδιά να εντοπίσουν το πού βρίσκεται ο Άγιος Βασίλης στο ταξίδι του με το έλκηθρο.

Η ανάρτηση της Μέλανια Τραμπ σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως. Πολλοί ήταν οι χρήστες του Twitter που έσπευσαν να τη ρωτήσουν ένα θα φέρει δώρα και για τα παιδιά μεταναστών που ζουν σε σκηνές στα σύνορα με το Μεξικό. Άλλοι αμφισβήτησαν το ενδιαφέρον της για τα παιδιά λέγοντας: “Δεν έχετε βαρεθεί να προσποιείστε ότι σας νοιάζει;”, “Τα παιδιά των μεταναστών θα επανενωθούν με τους γονείς τους για τα Χριστούγεννα;”.


Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ