Στην Κάσο σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης

 

Στην Κάσο μεταβαίνει ανήμερα Χριστουγέννων, ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο πρωθυπουργός θα επισκεφθεί το ακριτικό φυλάκιο, θα παρακολουθήσει τη Θεία Λειτουργία, θα συναντηθεί με τον δήμαρχο του νησιού και θα συνομιλήσει με τους κατοίκους. Μάλιστα ο πρωθυπουργός ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram μία φωτογραφία από το αεροπλάνο. «Πετώντας με ελικόπτερο της Αεροπορίας Στρατού, πάνω από το Αιγαίο, με προορισμό την Κάσο! Καλά Χριστούγεννα και χρόνια πολλά!» έγραψε στη λεζάντα.

Το απόγευμα, ο πρωθυπουργός θα μεταβεί στο Μέτσοβο, την πατρίδα του Ευάγγελου Αβέρωφ, όπου θα παραμείνει έως την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου.

Το πρωί της Τρίτης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης άκουσε τα παραδοσιακά κάλαντα και συνομίλησε με τους δημοσιογράφους όπου, αφού τους έκανε δώρο μία ατζέντα, τους ενημέρωσε για το πρόγραμμά του τις μέρες των Χριστουγέννων.

Όπως τους είπε χαρακτηριστικά, αναφερόμενος σε παλαιότερη ρήση του ότι τα Χριστούγεννα στο βουνό θα πάρει τις αποφάσεις του για το όνομα του Προέδρου Δημοκρατίας, «βουνό είχα πει θα πάω και στο βουνό θα πάω».

Διαβάστε επίσης