Ντόναλντ Τραμπ : Τι απάντησε όταν τον ρώτησαν τι εορταστικό δώρο πήρε στη Μελάνια

 

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ διάλεξε μια «όμορφη κάρτα» για τη σύζυγό του Μελάνια, όμως, όπως είπε, ώρες πριν από τα Χριστούγεννα, δεν έχει ακόμη αγοράσει για εκείνη ένα δώρο.

«Της πήρα μια όμορφη κάρτα» είπε ο Τραμπ.

«Διάλεξα την ομορφότερη».

Ο Ντόναλντ Τραμπ συνομιλούσε με στρατιώτες, στο παραδοσιακό χριστουγεννιάτικο τηλεφώνημα που κάνει αυτές τις ημέρες, μέσω βιντεοδιάσκεψης, με τα μέλη των ενόπλων δυνάμεων που περνούν τις γιορτές μακριά από τις οικογένειές τους, όταν ένας αξιωματικός των υπηρεσιών πληροφοριών τον ρώτησε σχετικά με το δώρο του στην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ.

Η απρόσμενη απάντηση του Τραμπ για το δώρο της Μελάνια

«Πολλή αγάπη. Αγαπάμε την οικογένειά μας και αγαπάμε ο ένας τον άλλο και έχουμε μια φοβερή σχέση, όπως εσείς, ελπίζω, με τις συζύγους σας», απάντησε ο μεγιστάνας.

«Νομίζω ότι θα απαντήσω σε αυτό λέγοντας ότι «συνεχίζω και δουλεύω πάνω στο χριστουγεννιάτικο δώρο»», συμπλήρωσε κάνοντας τους στρατιώτες να γελάσουν.

«Έχω ακόμη λίγο χρόνο».

Η οικογένεια Τραμπ περνάει τα Χριστούγεννα στη Φλόριντα. Ο πρόεδρος των ΗΠΑ αφιερώνει μεγάλο μέρος του χρόνου του παίζοντας γκολφ, συνεχίζοντας ωστόσο, να μοιράζεται καθημερινά τις σκέψεις του, μέσω tweets, σχετικά με την πολιτική και την παραπομπή του σε δίκη.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης