Καλαμάτα: Έπιασαν τον καλλιεργητή χασισοφυτείας του… 2017!

 

Μετά από δυόμισι χρόνια έπεσε στα χέρια των αστυνομικών ο καλλιεργητής της φυτείας με τα 274 δενδρύλλια κάνναβης, που είχε βρεθεί σε δασική περιοχή του Δήμου Καλαμάτας στις 12 Ιουλίου του 2017 και συνελήφθη στο χωριό του από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών.

Ο 43χρονος Έλληνας ταυτοποιήθηκε από το γενετικό υλικό του που είχε βρεθεί στα αντικείμενα για την καλλιέργεια, τα οποία είχαν κατασχεθεί στον εκχερσωμένο και κατάλληλα ειδικά διαμορφωμένο χώρο όπου καλλιεργούσε 274 δενδρύλλια κάνναβης ύψους 0,20 ως 2,50 μέτρων και εντοπίστηκε με οργανωμένη επιχείρηση των αστυνομικών.

Σε βάρος του εκδόθηκε από τον ανακριτή Καλαμάτας ένταλμα σύλληψης για καλλιέργεια ναρκωτικών που εκτελέστηκε το πρωί της Κυριακής. Ο 43χρονος, στην κατοχή του οποίου κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας και κρατείται ώσπου να απολογηθεί.

*** Στην Σπάρτη, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας και του τοπικού τμήματος ένας 20χρονος αλλοδαπός, όταν υποβλήθηκε σε έλεγχο και στην κατοχή του βρέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 98,1 γραμμαρίων, ενώ κατασχέθηκαν δυο κινητά και χρηματικό ποσό που προερχόταν από την πώληση του χασίς. Ο νεαρός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης που του άσκησε δίωξη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Διαβάστε επίσης