Ραγκούσης για Σκουρλέτη: Δεν είπε «τοξικό» τον Παπανδρέου για να τον μειώσει

«Εγώ δεν νομίζω ότι ο Πάνος Σκουρλέτης το είπε για να μειώσει τον Γιώργο Παπανδρέου. Η γνώμη μου είναι ότι το είπε ως περιγραφή», δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Ραγκούσης, ο οποίος για χρόνια υπήρξε στενός συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού και υπουργός στην κυβέρνησή του, σχολιάζοντας τη δήλωση του Πάνου Σκουρλέτη ότι ο Γιώργος Παπανδρέου «είναι ένα τοξικό πρόσωπο στην πολιτική ζωή».

Σύμφωνα με τον κ. Ραγκούση, δεν έχει ασχοληθεί ιδιαίτερα με το θέμα ούτε έχει ακούσει ο ίδιος τις δηλώσεις του κ. Σκουρλέτη.

Ο κ. Ραγκούσης τόνισε ότι κατά τη διάρκεια της πρωθυπουργίας Παπανδρέου, δεν του δημιούργησε προβλήματα και αν θα παρουσιάσει κάποιες περγαμηνές στο μέλλον αυτές θα έχουν σχέση με νομοθετήματα δικά του, όπως η Διαύγεια, ο Καλλικράτης, ο νόμος για την ιθαγένεια και άλλα.

«Δεν είμαι από αυτούς που είτε δημιούργησαν τότε προβλήματα στον Παπανδρέου, είτε τον εξέθεσαν, είτε τον μαχαίρωσαν πισώπλατα. Γιατί είχε όλες αυτές τις κατηγορίες. Είχε φίλους που τον εξέθεσαν με τις πράξεις τους ή τις παραλείψεις τους, είχε εσωκομματικούς αντιπάλους που τον υπονόμευαν από την πρώτη ημέρα. Λοιπόν εγώ δεν άνηκα σε αυτούς. Εγώ ανήκα σε αυτούς που έδωσα τον καλύτερο εαυτό μου», τόνισε χαρακτηριστικά.

Πηγή: newsbeast.gr

Λικέρ Baileys
22/12/2025 | 19:32

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας

Πάτρα: Παρέσυρε 27χρονη αστυνομικό με το ΙΧ της