Γιώργος Λιάγκας για Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Γκρινιάζει υπερβολικά»

 

Σε μια από τις επιλεκτικές του συνεντεύξεις, ο Γιώργος Λιάγκας επέλεξε να συναντήσει τον αγαπημένο του φίλο, Θέμη Γεωργαντά στο πλατό του «After Dark» το βράδυ της Παρασκευής. Ο δημοφιλής δημοσιογράφος και παρουσιαστής σχολίασε, μέσα σε όλα, πολλά από τα πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης.

Όσον αφορά την πρωινή εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Ευτυχείτε», ο παρουσιαστής του ΣΚΑϊ εκφράστηκε με ειλικρίνεια. «Δεν είναι αισθητικά η τηλεόραση που μου αρέσει. Οι τηλεφωνικές και Τρεις ηθοποιοί κάθε μέρα να παίζουν το ρόλο τους στα Διλήμματα. Η Κατερίνα μ’ αρέσει σαν παρουσιάστρια και πιστεύω ότι έχει πορεία στην τηλεόραση. Λαμπερό πρόσωπο, ενδιαφέρει η ζωή της. Αυτό το κομμάτι, παρά του ότι κάνει τα μεγάλα νούμερα της εκπομπής της, δεν είναι αισθητικά η τηλεόραση που μου αρέσει. Κάνει νούμερα αλλά δεν σημαίνει ότι είναι καλό, όπως το αντίστροφο».

«Η Ελεονώρα Μελέτη πέρσι έκανε τεράστια νούμερο τηλεθέασης, ενώ φέτος χαμηλά νούμερα γιατί δεν παίρνει καλό lead in η κοπέλα. Ίδια δεν είναι; Δεν ήταν καλή πέρσι, κακή φέτος. Είναι το ίδιο καλή και πέρσι και φέτος» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας στην αναφορά του στους πίνακες τηλεθέασης, συμπληρώνοντας πως «ο Γρηγόρης Αρναούτογλου πέρσι είχε χαμηλά νούμερα αλλά φέτος τεράστια επιτυχία. Ο ίδιος δεν είναι; Καλός ήταν και πέρσι και φέτος ο Γρηγόρης. Είναι πολύ καλός παρουσιαστής. Καλό lead in, κλίμα στον ΑΝΤ1 με τις «Άγριες Μέλισσες». Δεν αλλάζουν τους παρουσιαστές τα νούμερα τηλεθέασης».

Σχετικά με την επιστροφή του Big Brother στον ΣΚΑΪ, στο οποίο φήμες τον ήθελαν να αναλαμβάνει και την παρουσίαση, δήλωσε: «Δεν ξέρω πως θα λειτουργήσει το Big Brother. Νομίζω ότι έχει αλλάξει και έχει πάει στη νέα γενιά. Από όσο έχω μιλήσει με τα στελέχη του ΣΚΑϊ, κάνουν πάρα πολλή δυνατή μελέτη στο να πάρουν χαρακτήρες με τους οποίους να ταυτιστεί κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας. Πιστεύω ότι θα το φτιάξουν πάρα πολύ καλά».

«Γκρινιάζει υπερβολικά η Βίκυ Χατζηβασιλείου και δεν της αξίζει. Είναι πάρα πολύ καλή παρουσιάστρια και έχει κάνει πολύ μεγάλη επιτυχία. Το λέω με αγάπη και στην εκπομπή γιατί την αγαπάω και πραγματικά την σέβομαι. Δεν έχει λόγο να βγαίνει και να λέει ότι ο Alpha είναι τέταρτος. Δεν έχει να κάνει αυτό το πράγμα. Την ξέρει ο κόσμος. Είναι καλή, θα βρει δουλειά και θα ξανακάνει επιτυχία γιατί την αγαπάει ο κόσμος» σημείωσε, επίσης, ο παρουσιαστής για την Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Διαβάστε επίσης