Πέθανε το κορίτσι του Τζέιμς Μποντ στην ταινία "Τhunderball" - ΦΩΤΟ

Στα 78 της χρόνια έφυγε από τη ζωή η πανέμορφη Γαλλίδα ηθοποιός Κλοντίν Οζέ, που έγινε παγκοσμίως γνωστή από τον ρόλο της ως το κορίτσι του Τζέιμς Μποντ στην ταινία "Thunderball".

Σύμφωνα με το πρακτορείο Time Art, που το επικαλούνται τα διεθνή Μέσα, η Auger πέθανε στο Παρίσι την Πέμπτη. Γεννήθηκε τον Απρίλιο του 1941 στο Παρίσι και ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο. Εκπροσώπησε τη Γαλλία στα καλλιστεία της Μις Κόσμος το 1958 όπου αναδείχθηκε ως η πρώτη αναπληρωματική.

Παράλληλα έπαιρνε μαθήματα υποκριτικής κερδίζοντας μικρούς ρόλους σε ταινίες. Σταδιακά έχτισε την καριέρα της και πήρε τον ρόλο στην ταινία του 1962 "Σιδηρούν Προσωπείο".

Όμως ήταν ο ρόλος της στο πλευρό του Σον Κόνερι στο "Thunderball", ως Ντομινίκ Ντόμινο Ντερβάλ, που απογείωσε την καριέρα της. Σε συνέντευξή της το 1965 για τον ρόλο της στην τέταρτη ταινία 007 είπε ότι ήταν ένα παιχνίδι. Η ταινία είχε γυριστεί στις Μπαχάμες και η Claudine επέδειξε το καλλίγραμμο κορμί της με τις εμφανίσεις με μαγιό που απαιτούσε ο ρόλος. Η τελευταία της εμφάνιση σε ταινία ήταν το 1995.

Διαβάστε επίσης