Αύριο η δίκη των συλληφθέντων στο Κουκάκι - Ανάμεσα τους ο Πατρινός σκηνοθέτης και οι γιοι του - Τι καταγγέλλουν

ΑΦΕΘΗΚΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ

Ελεύθεροι έφυγαν από τα δικαστήρια της Ευελπίδων οι εννέα συλληφθέντες από τα κτίρια των καταλήψεων στο Κουκάκι.

Ανάμεσα τους ο γνωστός σκηνοθέτης και οι δυο γιοί του οι οποίοι συνελήφθησαν στο σπίτι τους που βρίσκεται δίπλα στην κατάληψη που εκκενώθηκε στην οδό Ματρόζου, στο Κουκάκι. Μάλιστα, οι ίδιοι καταγγέλλουν «εισβολή» της αστυνομίας στο σπίτι τους  καθώς αρνούνται οποιαδήποτε σχέση με την γειτονική κατάληψη.

«Είμαστε σε κατάσταση σοκ» λέει η σύζυγος του πατρινού σκηνοθέτη Δημήτρη Ινδαρέ - Συνελήφθη στο Κουκάκι μαζί με τα παιδιά του - Οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα - ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Οι εννέα οδηγήθηκαν ενώπιον του εισαγγελέα κάτω από άκρα μυστικότητα ενώ τα μέτρα ασφαλείας ήταν δρακόντεια. Στο πλευρό τους βρέθηκαν φίλοι και αλληλέγγυοι οι οποίοι δήλωσαν τη στήριξη τους στους κατηγορούμενους φωνάζοντας συνθήματα.

Σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος, κατά περίπτωση, για βία κατά υπαλλήλων, διατάραξη λειτουργίας υπηρεσίας, επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συρροή σε βάρος αστυνομικών, απείθεια, παράνομη οπλοκατοχή, εξύβριση και απόπειρα παράνομης βίας.

Οι κατηγορούμενοι παραπέμφθηκαν για να δικαστούν στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο από το οποίο ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία για αύριο.

Διαβάστε επίσης