Ο γνωστός πατρινός σκηνοθέτης Δημήτρης Ινδαρές είναι ο άνδρας που ξυλοκοπήθηκε στο Κουκάκι από την ΕΛΑΣ, μαζί με τα παιδιά του!

 

Το σπίτι του γνωστού πατρινού σκηνοθέτη Δημήτρη Ινδαρέ, είναι αυτό στο οποίο εισέβαλε το πρωί της Τετάρτης η Αστυνομία, σύμφωνα με όσα έχουν μέχρι στιγμής δει το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με καταγγελίες, ο κ. Ινδαρές και οι δύο γιοί του ξυλοκοπήθηκαν στην ταράτσα της οδού Ματρόζου και προσήχθησαν στη ΓΑΔΑ. Η ΕΛ.ΑΣ υποστηρίζει ότι υπήρχε παρουσία εισαγγελέα. Αντιδράσεις από τον καλλιτεχνικό κόσμο.

Σύμφωνα με καταγγελίες, ο Ινδαρές και οι δύο γιοί είναι εκείνοι που ξυλοκοπήθηκαν στην ταράτσα της οδού Ματρόζου και προσήχθησαν στη ΓΑΔΑ, επειδή αρνήθηκαν την είσοδο ανδρών της ΕΛΑΣ στην οικία τους.

Σύμφωνα με την καταγγελία της δικηγόρου Άννας Παπαδημητρίου-Τσάτσου, ο άνδρας που ξυλοκοπήθηκε μαζί με τους γιους του στην ταράτσα του σπιτιού του στο Κουκάκι, είναι ο γνωστός σκηνοθέτης Δημήτρης Ινδραρές.

Όπως κατήγγειλε η σύζυγός του, ο Ινδαρές και οι δύο γιοί του ξυλοκοπήθηκαν στην ταράτσα της οδού Ματρόζου, δίπλα από την κατάληψη, και προσήχθησαν στη ΓΑΔΑ, επειδή αρνήθηκαν την είσοδο της Αστυνομίας στο σπίτι τους "χωρίς ένταλμα", όπως ανέφερε η σύζυγός του ζωντανά σε τηλεοπτική εκπομπή.

Η δικηγόρος Άννα Παπαδημητρίου-Τσάτσου αναφέρει μεταξύ άλλων: "Τον πατέρα τον βγάλανε σχεδόν γυμνό και δαρμένο, τους είχανε μπρούμυτα στην ταράτσα. Όταν τους πήραν για τη Γαδά ούτε τα παπούτσια τους δεν τους άφηναν να πάρουν!". Τους πλάκωσαν στο ξύλο στη ταράτσα τους τα δύο τους παιδιά και τον πατέρα και κάνανε λαμπόγιαλο το σπίτι τους!".

Η ΕΛΑΣ από την πλευρά της υποστηρίζει πως υπήρχε παρουσία εισαγγελέα για την είσοδο στην οικία, ενώ ισχυρίζεται πως δεν έγινε καμία χρήση βίας καθόλη τη διάρκεια της επιχείρησης.

Υποστηρίζει ακόμα οτι οι δυο γιοί του σκηνοθέτη ήταν εντός της κατάληψης που εκκενωνόταν και προέβαλαν αντίσταση.

Διαβάστε επίσης