Ακαδημία των Σπορ: Πρόταση βόμβα του Δ.Σ. να παίξει με την παιδική ομάδα στον Ηλυσιακό για την Α2

 

Μπορεί να μην τελείωσε καλά η προηγούμενη βδομάδα για την Ακαδημία των Σπορ στο χάντμπολ λόγω της ήττας μέσα στην Πάτρα από την ομάδα του Αθηναϊκού,  που ένα μεγάλο μέρος ευθύνης αναλογεί στις διαιτητικές αποφάσεις των διαιτητών του αγώνα, οι εξελίξεις τρέχουν και μάλιστα στο μέλλον ίσως να είναι πολύ τοξικές για το άθλημα στην πόλη μας. Ήδη δύο διοικητικά στελέχη του συλλόγου εξ αιτίας των τελευταίων και προηγούμενων γεγονότων θα συμπεριληφθούν στο  παρελθόν για το άθλημα.

Παρόλα αυτά  όμως η προετοιμασία για τον Σαββατιάτικο αγώνα στον Ηλυσιακό ξεκίνησε (χτες),  που σημειωτέον θα είναι ο τελευταίος της χρονιάς,  με μια πρόταση της διοίκησης προς την τεχνική ηγεσία του τμήματος χάντμπολ που είναι η εξής:

< Πήραμε κάποιες αποφάσεις πριν δύο εβδομάδες σε έκτακτο Δ.Σ. όταν για δεύτερη φορά την φετινή περίοδο αντιμετωπίσαμε ίδιες καταστάσεις με την διαιτησία. Μια από αυτές είναι και η παρακάτω που για πρώτη φορά βγαίνει στον αέρα. Η πρόταση μας για τον αγώνα του Σαββάτου στον Ηλυσιακό είναι να αγωνιστούμε με την παιδική ομάδα στο πρωτάθλημα των ανδρών. Η τεχνική ηγεσία έχει όλο το ελεύθερο να την κάνει πράξη. Πρέπει να κοιτάξουμε και τα υπόλοιπα τμήματα του συλλόγου μας. Στο παιδικό πρωτάθλημα στην Τ.Ε.Χ. Πελοποννήσου είμαστε μόνον δύο ομάδες, εμείς και ο Διομήδης Άργους. Είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να αποκτήσουν και οι μικροί μας εμπειρίες ( χωρίς οικονομικά να μας στοιχίζει  περισσότερο) μέσα από επίσημους αγώνες,  μιας και οι ομάδες των Αθηνών δεν έρχονται στην πόλη μας να παίξουμε φιλικά και ούτε μας δέχονται για φιλικά στην Αθήνα  για να αναπτυχθεί καλλίτερα στην περιοχή μας το άθλημα >.

Διαβάστε επίσης